INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8617181
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Ochelari înot Spirit Lentile Transparente Verde-Roz Copii NABAIJI

NABAIJI
4.3/5
4.3/5

Culoare : Verde turcoaz / Verde turcoaz pal / Roz fluorescent

Decathlon
Produs conceput pentru înot (nivel mediu). Construcția ultra flexibilă, câmpul de viziune larg și susținerea foarte bună asigură antrenamente de înot fără disconfort.

Avantaje

Capacitate de limitare a condensului Tratament anti-aburire.
Câmp vizual Câmp de vizibilitate subacvatic de 140° - 160°.
Stabilitate Construcție flexibilă, pentru susținere optimă.
Reglabil Reglaje laterale și strap dublu.
Etanşeitate Garnituri flexibile, care asigură etanșeitate optimă.

Informații tehnice

Limitarea apariției aburului pe ochelarii de înot

Apariția aburului depinde de mai mulți factori: diferența de temperatură dintre corp și apă, rata de umiditate, uzura provocată de frecare, etc.În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii ochelarilor de înot

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei ochelarilor la conformația feței. Vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără elastic. Dacă după o ușoară aspirare ochelarii se susțin singuri pe față, atunci ați ales mărimea potrivită. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul feței. Acest model este disponibil pe mărimile S şi L.

Reglarea ochelarilor de înot

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să treacă 2-3 cm deasupra urechilor. Această poziție optimizează confortul.

Întreținerea ochelarilor

Vă recomandăm:
- Clătiți ochelarii (doar dacă este necesar), scufundându-i în apă curată,
- Evitați jeturile de apă puternice direct pe fața interioară a lentilelor,
- Depozitați ochelarii în cutia lor de depozitare pentru a evita deteriorarea lentilelor (pe fața interioară pentru a proteja tratamentul anti-aburire și pe fața exterioară pentru a evita zgârieturile),
- Evitați expunerea la temperaturi de peste 60°C,
- Nu atingeți/nu frecați interiorul lentilelor.

Culoare lentile

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului de practicare și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate. Ochelarii SPIRIT sunt disponibili cu mai multe variante de lentile (tip oglindă, fumurii, transparente).

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utilizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme oculare ireversibile.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
100% Policarbonat
Garnitură
100% Termosplatic polietilenă (TPE)
Ramă (pentru mască)
50% Termosplatic polietilenă (TPE), 50% Policarbonat
Strap
100% Silicon
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic.
Recomandări de stocare A se depozita în ambalajul inițial după depozitare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Aprobat de Marcajul CE: atestă că ochelarii de protecție sunt conformi exigențelor esențiale ale directivei europene care îi privesc și satisfac procedurile de certificare care li se aplică.
Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri