INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8547685
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Ochelari înot 900 B-FAST Lentile fumurii Negru-Roșu NABAIJI

NABAIJI
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Produs conceput pentru antrenamente și competiții de înot (nivel avansat). Datorită sistemului inovator de reglare micrometrică a punții nazale, ochelarii asigură stabilitate optimă.

Avantaje

Câmp vizual Câmp vizual larg: 135°< - <150°.
Reglabil Bandă elastică dublă pentru reglare la spate. Reglaj micrometric punte nazală.
Stabilitate Stabilitate optimă datorită lentilelor hidrodinamice.
Capacitate de limitare a condensului Lentile prevăzute cu tratament împotriva aburirii.
Etanşeitate Garnituri elastice, ce se adaptează perfect formei feţei.

Informații tehnice

Inovație Brevetată

Aveți nevoie de o pereche de ochelari de înot, perfect adaptați fizionomiei, complet etanși, ce asigură libertate de mișcare în timpul activităților în apă ?
Vă propunem ochelarii B-FAST ce dispun de un sistem simplu și precis de reglare a punții nazale. Sistemul permite reglarea precisă a spațiului dintre 2 lentile, cu ajutorul unei șurubelnițe (se vinde cu ochelarii) sau a unui element integrat la spate.

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă, se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei ochelarilor la conformația feței.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri pe față, atunci vor fi etanși în timpul practicării. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort de la nivelul feței.
Model mărime unică, cu reglare micrometrică a punții nazale

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

CULOARE LENTILE

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului de practicare și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate. Ochelarii B-FAST sunt disponibili pe diverse culori de lentile.

Întreţinere-precauţii

Vă sfătuim:
- să clătiți ochelarii cu apă simplă (doar dacă este necesar). - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor).
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C. - să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Aprobare FINA

Ochelarii B-FAST NABAIJI, sunt ochelari de antrenament şi de competiţie aprobaţi de FINA (Federația Internațională de Natație).

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
100% Policarbonat
Garnitură
100% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR)
Catarame
100% Policarbonat
Strap
100% Silicon
Structură
100% Poliamidă
Șurub
100% Polioximetilenă
Recomandări de stocare A se depozita în ambalajul inițial după utilizare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Aprobat de Fabien Gilot, Campion Olimpic 2012, campion European 2015 şi partener tehnic NABAIJI. Fabien a participat la conceperea ochelarilor şi i-a validat pentru antrenamentele și competițiile lui de înot de nivel intensiv.
Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri