INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8589234
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Ochelari Înot 100 Xbase Mărimea S Lentile Transparente Albastru-Galben NABAIJI

NABAIJI
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Produs conceput pentru înot (nivel începător). Ochelarii de înot asigură etanșeitate, grație sistemului de reglare brevetat la nivelul punții nazale și reglării simple a chingii.

Avantaje

Capacitate de limitare a condensului Lentile prevăzute cu tratament împotriva aburirii.
Câmp vizual Un câmp de vizibilitate foarte bun, cuprins între 120° și 140°.
Stabilitate Asigură susținere foarte bună, datorită formatului mic al lentilelor.
Reglabil Punte nazală reglabilă (S, M, L), chingă cu orificii numerotate și cataramă.
Etanşeitate Garnituri flexibile care reduc infiltrarea apei.

Informații tehnice

Tratament anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori: diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei acestora la conformația feţei.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri pe față, atunci vor fi etanși în timpul ședințelor de înot. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul feței. Acest model este disponibil pe mărimile S şi L.

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult. Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor. Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor. Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere-precauţii

Vă recomandăm:
- să clătiți ochelarii cu apă curată (doar dacă este necesar), să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor, să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor).
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C și să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadrul unei utilizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme oculare ireversibile.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Strap
100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Lentile
100% Policarbonat
Catarame
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se depozita în ambalajul inițial după utilizare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
Restricții de utilizare: Atenţie, nu atingeţi interiorul lentilelor.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425. Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente. Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri