INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8650855
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI DRUMEȚII MUNTE ADULȚI

Ochelari Lentile Fotocromatice Drumeție CAT2 - CAT4 Negru Adulți JULBO

JULBO
5/5
5/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 12/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 12/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 12/08/2021 Gratuit
Produs conceput pentru drumeție. Ideali pentru practicarea consecventă de drumeții la munte, datorită lejerității și susținerii. Ideale pentru fețe medii și mari, carcasele laterale de protecție detașabile asigură adaptabilitatea perfectă la condițiile climatice.Încălțăminte ușoară, tehnică ce asigură protecție.

Avantaje

Acoperire Acoperire optimă: protejează ochii de vânt, intemperii şi impurităţi.
Protecție solară Lentile fotocromatice cat.2-4 - 100% UV- ideali pentru o luminozitate variabilă.
Lejeritate 33 g.
Câmp vizual Lentile de mărime mare pentru o mai bună vedere periferică.
Stabilitate Capetele brațelor sunt din material flexibil: asigură stabilitatea ochelarilor.

Informații tehnice

Anti UV.

Cum ajută utilizarea materialului anti-UV?
Vă protejează de pericolul invizibil al razelor UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

Tehnologia fotocromatică

Lentile Reactiv Photochromic categorie 2-4, cu viteză mare de activare și dezactivare (cat.2 până la 4 - rată de transmisie vizibilă: 7% - 35%) : lentilele se închid/ deschid la culoare în funcție de intensitatea luminii și astfel se adaptează la orice moment al zilei.Tratament intern anti-aburire și tratament oleofob pe exterior (previne murdăria, facilitează curățarea și alunecarea apei pe lentilă).

Efectul de orbire

Clasificarea ochelarilor cu lentile colorate conform standardelor ISO 12312-1 : Categoria 1 : lentile ușor colorate, pentru luminozitate redusă.Categoria 2 : lentile fumurii pentru luminozitate medie. Categoria 3 : lentile întunecate, pentru lumina puternică a soarelui (mare și munte).Între 82% și 92% din lumina vizibilă este absorbită - Categoria 4 : lentile foarte întunecate, pentru lumina solară excepțională (munte înalt).Între 92% și 97% din lumina vizibilă este absorbită

Detalii

Recomandări de întreținere A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..
Recomandări de stocare Calitatea vederii depinde de buna întreţinere a ochelarilor. Etuiul este folositor! Depozitarea în interiorul lui, îi fereşte de zgârieturi, şocuri şi deteriorare.
Restricții de utilizare: Nu vă uitaţi cu ochelarii direct către soare.

Angajamentele noastre

Aprobat de Aceşti ochelari sunt concepuţi în conformitate cu norma ISO 12312-1.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri