INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8545911
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI CICLISM ȘOSEA

Ochelari fotocromatici ciclism XC RACE Cat. 1-3 ROCKRIDER

ROCKRIDER
4.3/5
4.3/5

Culoare : Verde Lămâie

Decathlon
Produs conceput pentru antrenamente și competiții de MTB Cross Country. Câmp vizual optim, pentru o vizibilitate optimă în timpul practicării de ciclism XC. Asigură acoperire optimă și protecție împotriva proiecțiilor și a vântului.

Avantaje

Protecție solară Lentile categoria 0-3 -filtru 100% UV- se adaptează la intensitatea luminii.
Acoperire Acoperire bună, pentru o protecție optimă a ochilor.
Capacitate de limitare a condensului Formă specifică a ramei, pentru a limita apariția aburului.
Durabilitate Lentile din policarbonat foarte rezistent.
Câmp vizual Noua mărime a lentilelor asigură un câmp de viziune periferic optim.
Stabilitate Grip pe capetele brațelor și pe puntea nazală, pentru a evita alunecarea.
Lejeritate Ochelari ușori: 39g.

Informații tehnice

Cuvântul echipei

Concepuți și dezvoltați în întregime în Franţa, la BTWIN VILLAGE (Lille), acești ochelari MTB sunt rezultatul muncii experţilor şi pasionaţilor de MTB.
Echipa ROCKRIDER a conceput și testat acest tricou împreună cu utilizatorii și partenerul tehnic, Milton Ramos, în diverse condiții.

Tehnologie fotocromatică

Lentile fotocromatice, adaptabile la lumină!
Lentilele se închid la culoare în aproximativ 30 secunde (45 secunde pentru dezactivare). Luminozitatea captată variază doar puţin, chiar dacă cea exterioară se schimbă. De exemplu, pe bicicletă, schimbarea culorii este aproape imperceptibilă. Culoarea se modifică lent, astfel încât ochii să se adapteze cu acesta treptat.Temperatura scăzută va activa lentilele mai rapid.

Ramă

Asigură o acoperire optimă, pentru a asigura protecție în caz de cădere.Materialul ramei: poliamidă. Material punte nazală: cauciuc. Material braţe: poliamidă + cauciuc Material capete brațe: poliamidă + cauciuc Dimensiune: se potrivesc feţelor de dimensiuni mici şi medii.

Lentile

2 lentile interschimbabile (excepție face modelul fotocrom) Norma: ISO 12312 -1. Categoria 0: permite trecerea a 80% până la 100 % lumină (protecţie pe vreme însorită - Norma: Categoria 3: permite trecerea a 8% până la 18 % lumină (protecţie pe vreme însorită - Norma: Fotocromatici, categoria 1 - 3. filtrul variază între 15%- 55% lumină, la 23 C°.Pe vreme rece (sub 10 C°) diferența de culoare a lentilelor este încetinită.
Filtru 100% anti-UV.

Lentile anti-aburire, inovație exclusivă Decathlon

Lentilele sunt prevăzute cu un nou concept anti-aburire.
Această tehnologie este permanentă.
Învelișul absoarbe condensul asemenea unui burete, pentru a asigura o vedere clară în timpul practicării de Cross Country.În anumite condiții, este posibil ca lentilele să se aburească pentru scurt timp.

Sfaturi curățare lentile

Pentru o curățare eficientă a lentilelor tratate, se recomandă utilizarea de apă sau săpun lichid și curățarea delicată cu degetele. Pentru uscare, este suficient să tamponați lentilele cu un material delicat, fără a le freca. Lăsați ochelarii să se usuce la aer și treceți un material uscat, foarte delicat (optic), pentru a șterge eventualele urme rămase.

Etui

Material: EVA
Sistem de închidere prin fermoar

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
80% Poliamidă, 20% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Lentile
90% Policarbonat, 10% Poliamidă
Șurub
100% Oțel
Recomandări de stocare Calitatea vederii depinde de buna întreţinere a ochelarilor. Etuiul este folositor: protejează ochelarii de zgârieturi, şocuri şi spargere.
Restricții de utilizare: Nu folosiţi ochelarii pentru a vă uita direct către soare.

Angajamentele noastre

Aprobat de În conformitate cu normele ISO 12312-1.
Testare produs Toți ochelarii noștri pentru activități sportive sunt testați în condiții reale de utilizare. Echipele de concepere, şefii de produs, inginerii şi designerii se asigură că ochelarii de sport corespund perfect condiţiilor pentru care au fost concepuţi.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri