INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Newfeel

La Newfeel, combinăm pasiunea și experiența în conceperea echipamentului potrivit pentru fiecare tip de practicant. Cea mai mare mândrie a noastră o reprezintă faptul că ne aflăm lângă practicanți, la fiecare kilometru parcurs!

În oraș, la țară, pe șosea sau pe drumuri neasfaltate, practicanții sunt din ce în ce mai numeroși. În fiecare zi, aceștia ne împărtășesc experiența lor: mersul sportiv este ”o gură de aer proaspăt”, o modalitate de ”a împărtăși o experiență” și chiar o ocazie ”de a-ți tonifia musculatura”. Un sport care contribuie la bunăstarea fizică și mentală.

Pentru ca aceste beneficii să fie garantate, Newfeel - o echipă de practicanți pasionați - lucrează în centrul de cercetare și dezvoltare Decathlon SportsLab, în scopul de a studia nevoile practicanților. În prezent, două dintre aceste nevoi reprezintă elementele majore după care ne ghidăm în conceperea produselor: flexibilitatea și propulsarea.

Practicarea fiecărui sport necesită încălțăminte adecvată! Studiile realizate în centrul de cercetare și dezvoltare DECATHLON au permis inginerilor Newfeel să evidențieze particularitățile de concepere a încălțămintei pentru mersul sportiv.

Aceste reguli de concepere asigură un maximum de confort și performanță. În urma diferitelor teste, fiecare model Newfeel dispune sistematic de 2 particularități tehnice: flexibilitatea și geometria călcâiului.

CONCEPTUL FLEX-H

Conceptul Flex-H este un sistem de 3 striații de flexiune, în formă de H, în partea din față a piciorului. Acesta asigură flexibilitatea optimă a piciorului, în faza de propulsare.

Știai că… În timpul propulsării, piciorul se flexează foarte mult, la un unghi de aproximativ 35°, adică de 2 ori mai mult decât în alergare. Din acest motiv, încălțămintea de mers trebuie să fie foarte flexibilă.

CONCEPTUL X-TENSE

Conceptul X-tense este o talpă concepută din două tipuri de material, ce formează un sistem de striații de flexiune în forma unui dublu H, care permite adaptarea la deformarea piciorului, pentru un confort optim în timpul mersului sportiv.

Știai că… În timpul fazei de sprijin, piciorul se lățește cu 12 mm și se lungește cu 6 mm (echivalentul unei mărimi).

CONCEPTUL PROPULSE MOTION

Conceptul Propulse Motion este o talpă formată dintr-un prim strat subțire, acoperit de un al doilea strat care oferă o propulsare foarte bună. Pentru dinamism optim, acest strat care oferă propulsare este cu atât mai gros cu cât presiunea exercitată de picior este mai puternică.

Știai că… În timp ce mergi, exerciți diferite presiuni în funcție de zonele piciorului. De asemenea, nevoile sunt diferite între pășirea pe călcâi (amortizare) și pe vârful piciorului (propulsare).

CONCEPTUL HEEL ROLL

Conceptul Heel Roll se bazează pe o geometri e tălpii, unde partea din spate și din exteriorul călcâiului este mai ridicată și rotunjită.

Știai că… În mersul sportiv, atunci când piciorul pășește pe sol, acesta se întinde din spate, spre față și din exterior, spre interior. Echipa noastră a conceput geometria Heel Roll pentru a ghida și a stabiliza în mod natural această mișcare.

Alătură-te comunității de mers sportiv Walking Club by Decathlon Romania și împărtășește cu noi experiențele tale!

OBIECTIVUL NOSTRU

Newfeel, o marcă care vă propune o mișcare naturală a corpului, într-un ritm cât mai sportiv. Ce poate fi mai plăcut decât să descoperi împreună sezațiile mersului sportiv, chiar până în vârful degetelor?

MERSUL SPORTIV

Mersul sportiv este o sursă de voie bună și energie. Pentru ca beneficiile acestui sport să fie garantate, Newfeel lucrează încă de la crearea sa pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile tale: un echipament inovator, adaptat ritmului, vitezei, motivațiilor și, cel mai important adaptat conformației picioarelor tale.

În parcuri, orașe sau pe șosea

Practicanții de mers sportiv sunt din ce în ce mai numeroși. În fiecare zi, aceștia afirmă că acest sport este o modalitate de a se relaxa.

Indiferent de nivelul de practicare, noi ținem cont de părerile tale pentru a-ți oferi cele mai bune tehnologii, produse și sfaturi, care să fie cât mai aproape de nevoile tale.

Newfeel se inspiră de la practicanți pentru a face mersul sportiv cât mai atrăgător!

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.