INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Nabaiji

Înființată în anul 2008

Nabaiji este marca internațională pentru echipament de înot a companiei Decathlon.În spatele acestei mărci se află o echipă de înotători pasionați, care lucrează pentru a concepe echipament util și sigur, dedicat practicanților de înot.

SEDIUL MONDIAL NABAIJI

În sediul mondial Nabaiji, situat la Hendaye, în Țara Bascilor, se creează produse inovatoare în fiecare zi, pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele sportive și să progresezi. Indiferent că ești înotător de nivel începător, mediu sau avansat, Nabaiji îți propune echipament sportiv ideal pentru a te bucura de înot și de beneficiile acestui sport.

PRODUSELE NOASTRE

Deoarece echipele noastre au ca obiectiv satisfacerea nevoilor sportive ale înotătorilor cei mai exigenți și deoarece inovarea face parte din demersurile noastre de concepere a produselor, produsele noastre prezintă cel mai bun raport calitate-preț.

ECHIPA NOASTRĂ

Indiferent de nivelul tău de practică, misiunea noastră rămâne aceeași: să te ajutăm să te bucuri de înot și să progresezi în practicarea acestui sport. Echipa de concepere a produselor, ambasadorii noștri sportivi și partenerii noștri își doresc să progresezi, folosind produse adaptate nevoilor tale.

Înoată, întreaga noastră echipă de pasionați de înot te susține!

INOVAȚIILE NOASTRE

Echipa Nabaiji își folosește toate cunoștințele despre înot și competențele tehnice pentru a dezvolta produse inedite.

Indiferent dacă debutezi în acest sport, progresezi sau obții deja performanțe notabile, noi inovăm în serviciul pasiunii tale pentru înot!

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.