INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8290419
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENT DE TONIFIERE DE MICI DIMENSIUNI

Minge Medicinală Fitness 3 kg Diametru 22 cm Galben NYAMBA

NYAMBA
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Produs conceput pentru exerciții de întărire a musculaturii, statice sau dinamice, acasă sau la sală. Mingea medicinală se poate utiliza în exerciții dinamice sau statice, pentru tonifiere musculară sau reeducare. Modele disponibile: 1, 2, 3 și 5 KG. Diametru: 19 - 22 - 23.

Avantaje

Polivalență Lucrați numeroase grupe musculare.
Rezistenţă Suprafața este rezistentă la uzură.

Informații tehnice

Ce greutate să aleg pentru nivelul meu?

Greutatea depinde de exercițiile realizate. Mușchii din partea inferioară a corpului sunt mai puternici spre deosebire de mușchii din partea superioară. Puteți, deci, lua greutăți mai mari în timpul genuflexiunilor sau fentelor (de la 1,5kg).

La ce foloseşte mingea medicinală?

Accesoriu polivalent, mingea medicinală se utilizează în multe exerciții pentru intensificarea antrenamentului. Este o alternativă la gantere/haltere. Datorită formei rotunde, se poate îmbunătăți coordonarea, echilibrul, cu exerciții de tipul „mountain climbers”, cu mâinile pe minge.

Exerciții

Dacă nu știți cu ce exerciții să vă începeți antrenamentul sau ce postură să alegeți, puteți accesa aplicația Decathlon Coach. Cu ajutorul unor antrenori calificați, echipa de concepere a realizat un program de coaching pentru dumneavoastră. Puteți accesa gratuit numeroase exerciții video.

Micul avantaj

Ideal pentru antrenamente, nu deteriorează solul. Pot fi realizate exerciții în 2, de exemplu genuflexiuni, iar mingea să fie transmisă de la un participant la celălalt.

Greutate

3 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Minge
100% Cauciuc Butadien
Recomandări de întreținere A se curăța cu o lavetă umedă.
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatură de <25°C.
Evitați orice sursă de căldură.
Restricții de utilizare: A nu se lovi violent de sol sau perete, precum în crosstraining.
Mențiuni legale A nu se arunca în mod violent pe sol, pentru a nu apărea riscul de a deteriora produsul. Nu este potrivită pentru exerciții realizate cu un wall ball sau slam ball.

Angajamentele noastre

Aprobat de „Bun raport calitate-preț pentru această minge medicinală Pilates toning 1 kg Domyos. Am cumpărat-o pentru reeducarea mâinii drepte după o operație, pentru că am nevoie să-mi tonifiez musculatura brațului. Această minge este genială pentru că este lestată.” Sylvie, client Decathlon
Testare produs Produs conceput din materiale fără substanțe nocive. Realizăm teste pentru a garanta greutatea și mărimea mingii.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri