DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8290417
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENT DE TONIFIERE DE MICI DIMENSIUNI

Minge medicinală lestată Pilates 1Kg/Diametru 20cm NYAMBA

NYAMBA
4.4/5
Decathlon
până la 69,99LEI -%

de la

69,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
69,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 69,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru exerciții de întărire a musculaturii, statice sau dinamice, acasă sau la sală. Mingea medicinală se poate utiliza în exerciții dinamice sau statice, pentru tonifiere musculară sau reeducare. Modele disponibile: 1, 2, 3 și 5 KG. Diametru: 19 - 22 - 23

Avantaje

Polivalență Lucrați numeroase grupe musculare.
Rezistenţă Suprafață rezistentă la uzură.

Informații tehnice

Ce greutate să aleg pentru nivelul meu?

Greutatea depinde de exercițiile realizate. Mușchii din partea inferioară a corpului sunt mai puternici spre deosebire de mușchii din partea superioară. Puteți, deci, lua greutăți mai mari în timpul genuflexiunilor sau fentelor (de la 1,5kg).

La ce foloseşte mingea medicinală?

Accesoriu polivalent, mingea medicinală se utilizează în multe exerciții pentru intensificarea antrenamentului. Este o alternativă la gantere/haltere. Datorită formei rotunde, se poate îmbunătăți coordonarea, echilibrul, cu exerciții de tipul „mountain climbers”, cu mâinile pe minge.

Antrenamente

Nu știți cu ce exerciții să vă începeți antrenamentul sau ce postură să alegeți? Puteți descărca și utiliza aplicația Decathlon Coach*. În noua aplicație Decathlon Coach, găsiți sfaturi și recomandări pentru fiecare tip de antrenament și vă puteți monitoriza activitatea.
*aplicația este disponibilă gratuit în PlayStore și AppStore.

Avantaj

Ideal pentru antrenamente, nu deteriorează solul. Pot fi realizate exerciții în 2, de exemplu genuflexiuni, iar mingea să fie transmisă de la un participant la celălalt.

Greutate

1 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Minge
100.00% Cauciuc Butadien
Recomandări de întreținere A se curăța cu o lavetă umedă.
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat, ferit de razele soarelui, la o temperatură de <25°C. Evitați orice sursă de căldură: calorifer, geamuri încălzite, suprafețe lăcuite.
Mențiuni legale A nu se arunca în mod violent pe sol, pentru a nu apărea riscul de a deteriora produsul. Nu este potrivită pentru exerciții realizate cu un wall ball sau slam ball.

Angajamentele noastre

Aprobat de „Bun raport calitate-preț pentru această minge medicinală Pilates toning 1 kg Domyos. Am cumpărat-o pentru reeducarea mâinii drepte după o operație, pentru că am nevoie să-mi tonifiez musculatura brațului. Această minge este genială pentru că este lestată.” Sylvie, client Decathlon
Testare produs Produs conceput din materiale fără substanțe nocive. Realizăm teste pentru a garanta greutatea și mărimea mingii.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri