INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8497775
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Mingi fotbal X11

Minge Fotbal Hybride F550 Mărimea 4 Alb KIPSTA

KIPSTA
3.7/5
3.7/5
Decathlon
Produs conceput pentru fotbal. Asigură rezistență și confort. Mingea F550 hybride este fabricată din materiale rezistente, pentru a-i crește durata de viață. În plus, este concepută din 24 de segmente hexagonale pentru a-i îmbunătății stabilitatea.

Avantaje

Rezistenţă Cusăturile sunt pe interior, aşadar mai puţin predispuse la deteriorare.
Menținerea presiunii Rezistența presiunii este garantată de camera din butil/latex.
Precizie Cameră înfășurată în fir, pentru a menține forma și a asigura o precizie mare.
Calitatea ricoșeului Ricoșeu omogen, datorită calității camerei și învelișului exterior.
Confort la contactul cu mingea Înveliș exterior din poliuretan, de 1,4mm.
Stabilitate Concepută din 24 de segmente hexagonale pentru stabilitatea traiectoriei.

Informații tehnice

Traiectorie stabilă

Stabilitatea traiectoriei este foarte importantă, mai ales în timpul unui joc de lungă durată sau în momentul lovirii mingii. Pentru a garanta o foarte bună stabilitate, am schimbat învelișul extern al mingii. Dacă în mod tradițional este concepută din 32 de segmente hexagonale, noi am dezvoltat mingea F550 cu 24 de segmente hexagonale identice. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea mingii în aer.

Greutate

Între 350 și 390 g (mărimea 4).

Circumferinţă:

Între 63,5 și 66 g (mărimea 4).

Sfericitate:

Variază: maxim 1,5%
Sfericitatea mingii se măsoară în 16 puncte diferite, pentru a constata diferenţe. Pentru cele mai mari de 1,5% (Norma FIFA PRO), sfericitatea trebuie îmbunătăţită, pentru a garanta un ricoşeu normal.

Pierdere de presiune minimă

Umflăm mingile la o presiune recomandată ( 0,8 bar). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari. Presiunea la sfârșitul celor 72 trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile.

Absorbţia apei

Cusături realizate pe interior, așadar, discrete și mai rezistente. La sfârșitul testului, mingea nu trebuie să fi luat mai mult de 15% din greutatea sa (aproximativ 60 g).

Ricoşeu

Între 135 şi 155 cm cu o diferenţă de 10 cm maximum între ricoşeul cel mai înalt şi cel mai mic al mingii. Fiecare minge este aruncată de 10 ori pe o suprafață din oțel, de la o înălțime de 2 metri.

Păstrarea formei şi presiunii

Cel mai exigent test este supunerea la lovituri constante. Rezistă la 2500 lovituri pe un plan inclinat, cu o viteză de 50km/h, distanţă de 2,5m. Prin acest test se verifică: - starea generală a mingiicusăturile trebuie să reziste la acest test
- circumferința: nu trebuie să depășească 1,5 cm
- sfericitatea: nu trebuie să depășească 1,5 cm
- sfericitatea: mingea nu trebuie să piardă mai mult de 0,1 bari.

Concepere

Produsul a fost conceput după observarea jucătorilor pe teren. Conceptul Hybride înseamnă că mingea are două tipuri de cusături: la mașină, dar și de mână. Camera mingii este protejată de 2 km de fir, pentru mai multă rezistență în timp.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Carcasă externă
100% Poliuretan
Carcasă
70% Cauciuc Latex, 30% Cauciuc Izobutilen Izopren
Material interior
100% Poliester

Angajamentele noastre

Testare produs Testată în timpul practicii de către un grup de 20 de jucători, de nivel mediu. Datorită noii conceperi a produsului, rezultatul obținut a fost unul satisfăcător. Stabilitatea traiectoriei este îmbunătățită în comparație cu mingea cu 32 de segmente hexagonale. Mingea F550 corespunde tuturor exigențelor FIFA și poate fi folosită în competiții.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri