INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
B2B

NOU! Descoperă cât de usor poți personaliza acum CARDUL CADOU în format electronic! Recompensează și sărbătorește! #DECATHLON B2B

CARDURI CADOU PENTRU ȘCOLI, CLUBURI SPORTIVE ȘI COMPANII

DE CE SĂ OFERI CARDURI CADOU?

PROMOVEZI VALORILE SPORTULUI

Oferind un card cadou pentru echipamente sportive, promovezi valorile sportului! Notorietatea mărcii noastre se potrivește perfect în cadrul festivității de premiere a concursului pe care îl organizezi, este la fel de potrivită pentru recompensarea participanților sau pentru stimularea angajaților. Datorită prețurilor competitive și notorietății brandului nostru, produsele Decathlon reprezintă o alternativă excelentă pentru cadourile clasice. Noutăți și inovații, toate pe un card cadou!

OFERI ÎNTOTDEAUNA CADOUL POTRIVIT!

Nu oferi doar un cadou sportiv, ci și bucurie și o stare de bine!

Comandă card cadou electronic

Vă rugăm să introduceți email valid.

Comanda ta de carduri cadou electronice a fost recepționată. Vei fi contactat pentru finalizarea tranzacției în maxim 24 de ore.

PENTRU CLIENȚII TĂI

CREȘTE-ȚI AFACEREA!

Cardurile noastre cadou sunt ideale pentru o campanie publicitară, pentru un program de fidelitate sau pentru a le oferi ca premii.

ATRAGERE CLIENȚI NOI: Cardul cadou de la Decathlon reprezintă un ideal cadou de bun venit, pentru a atrage clienți noi. Demonstrează-ți generozitatea și oferă-le clienților tăi un impuls să (re)descopere vitalitatea și beneficile sportului. Este o adevărată valoare adăugată, pe care potențialii tăi clienți o vor aprecia, cu siguranță.

RETENȚIE CLIENȚI: Oferind un card cadou Decathlon, oferi produsele de calitate ale unui brand de renume, ceea ce, în ochii clienților tăi, va reprezenta un semn de prețuire.

PROMOȚII COMERCIALE: Include cardurile cadou de la Decathlon în campania ta promoțională, pentru a crea noi oportunități de lansare a produselor sau companiei tale. Deschide noi orizonturi și motivează-ți potențialii clienți.

PENTRU ANGAJAȚII TĂI

STARE DE BINE LA LOCUL DE MUNCĂ!

Ideale pentru premiile oferite de compania ta. În cadrul ofertei Decathlon pentru Companii, cardurile cadou pot fi achiziționat și în format electronic. Pentru informații și comenzi, te rugăm să ne contactezi la adresa magazinonline@decathlon.ro

Vino în sprijinul angajaților tăi, oferindu-le oportunitatea de a face sport la locul de muncă, pentru o stare de bine și un stil de viață sănătos.Împărtășește valorile sportului cu angajații tăi.

Recompense și premii la locul de muncă: Motivează-ți angajații, recompensează-i pentru reușitele lor, oferindu-le carduri cadou de la Decathlon. Arată-ți recunoștința față de ei, prin cadouri ce exprimă valorile sportului, cum ar fi lucrul în echipă, perseverența, dorința de auto-depășire.

PENTRU CLUBURI SPORTIVE ȘI ȘCOLI

OFERĂ SPORTUL ÎN DAR!

Ideal pentru cluburi sportive, asociații, școli.

PREMIERE ȘI KITURI DE ÎNSCRIERE: Oferă recompense sportive la decernarea premiilor competiției pe care o organizezi! Oferă un cadou de bun venit participanților la evenimentul tău sportiv. Ia în considerare cardurile cadou Decathlon, în strategia de promovare a clubului tău. În magazinele noastre, regăsești o gamă largă de echipamente sportive, pentru toate nivelurile de practică. Cardul cadou Decathlon este modalitatea perfectă pentru a îi determina pe membrii clubului tău să investească într-un echipament sportiv. Echipele noastre de specialiști vă stau mereu la dispoziție, pentru alegerea produselor adaptate nevoilor tale.

RECOMPENSAREA VOLUNTARILOR: Mulțumește-le pentru energia pozitivă investită, oferindu-le un cadou original și sportiv.

Pentru a achiziționa un card cadou, contactează cel mai apropiat magazin Decathlon.

Ai o întrebare referitoare la programul Decathlon B2B? Ai nevoie de informații detaliate despre un serviciu anume din oferta noastră? Contactează-ne la:

ROUMASPORT SRL (denumită în continuare „Decathlon România”)
București, Bd. Iuliu Maniu, nr. 546 – 560, sector 6
România

J40/6890/2008
CUI: RO23727785