INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8574391
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Mască înot Swimdow 100 Mărimea S Albastru-Galben NABAIJI

NABAIJI
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 23/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 23/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 23/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru înot în interior sau în exterior (nivel începător). Ochelari cu câmp larg de vizibilitate și cu chingă la spate care se adaptează la orie conformație, datorită gradului mare de elasticitate.

Avantaje

Capacitate de limitare a condensului Ochelari cu tratament anti-aburire.
Câmp vizual Câmp de vizibilitate mai mare de 160°, pentru vizibilitate optimă.
Stabilitate Susținere standard.
Reglabil Chingă elastică, fără reglare, ce se adaptează la diferite circumferințe.
Etanşeitate Garnituri flexibile care reduc infiltrarea apei.

Informații tehnice

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori precum diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei din silicon la conformația feţei.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri pe față, atunci va fi etanșă în timpul practicării. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul feței. Acest motiv este disponibil pe mărimile S şi L.

Reglarea măștii

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.O pereche de ochelari prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și cauza intrarea apei în interiorul acestora.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere - precauţii

Vă recomandăm:
- să clătiți ochelarii (doar dacă este necesar) cu apă simplă. - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestuia (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor). - să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C.
A nu se atinge/freca fața interioară a lentilelor.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Garnitură
100% Silicon
Lentile
100% Policarbonat
Strap
100% Silicon
Buckle (for mask)
100% Policarbonat
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se depozita în suport după fiecare utilizare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
Restricții de utilizare: Atenţie, nu atingeţi interiorul lentilelor.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.
Mențiuni legale Marcajul CE: atestă că ochelarii de protecție sunt conformi exigențelor esențiale ale directivei europene care îi privesc și satisfac procedurile de certificare care se aplică.

Angajamentele noastre

Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri