INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8574411
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Mască Înot Active Mărimea L Negru-Albastru NABAIJI

NABAIJI
4.3/5
4.3/5
Decathlon
Produs conceput pentru înot (nivel mediu). Construcție ultra flexibilă și câmp de viziune optim, pentru a înota mai mult, mai departe, fără nicio grijă.

Avantaje

Capacitate de limitare a condensului Ochelari cu tratament anti-aburire.
Câmp vizual Profitați de un câmp de viziune peste 160°.
Reglabil Reglaje laterale și strap dublu.
Stabilitate Susținere standard cu o construcție flexibilă.
Etanşeitate Limitați pătrunderea apei cu ajutorul garniturilor flexibile.

Informații tehnice

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, precum diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă, se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei la conformația feţei.
Înainte de achiziționare, vă recomandăm să faceți testul ventuză, fără a fixa elasticul. Dacă ochelarii se susțin singuri pe față, atunci vor fi etanși în timpul practicării. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul feței. Model disponibil pe mărimile S (fețe mici) şi L.

Reglare

Ochelarii de înot adaptați la conformația dumneavoastră nu necesită o strângere puternică. O pereche de ochelari prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și cauza intrarea apei în interiorul acestora.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.

Întreţinere-precauţii

Vă recomandăm:
- să clătiți ochelarii (doar dacă este necesar) cu apă simplă - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestuia (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor)
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C.

A nu se atinge/freca fața interioară a lentilelor.

Culoare lentile

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului de practicare și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utilizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
100% Policarbonat
Garnitură
100% Silicon
Strap
100% Silicon
Catarame
100% Policarbonat
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se depozita în suport după fiecare utilizare. IMPORTANT:Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri