WEDZE

Ochelari schi/snowboard G100 Vreme Frumoasă Albastru Copii/Adulți

4499 RON
Ref. : 8504989

Produs conceput pentru schi pe vreme frumoasă. Lentilă dublă și tratament anti-aburire, pentru vizibilitate optimă.

Ochelarii de schi G100 S3 asigură vizibilitate pe orice vreme. Protejează de 100% din razele UV.

Culoare: Albastru cobalt

  • S Produs indisponibil online momentan
  • L Produs indisponibil online momentan
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Protecție solară

    100% anti-UV. Lentile maro, pentru vizibilitate pe orice vreme.

    Capacitate de limitare a condensului

    Tratament anti-aburire, lentilă dublă.

    Câmp vizual

    Lentilă cilindrică și câmp vizual esențial.

    Confortul utilizatorului

    Elemente din spumă ergonomică.

    Stabilitate

    Elastic lat de 40 mm.

    Reglabil

    1 cataramă de reglare a elasticului.

    Compatibilitate

    Formă adaptată la căștile Wedze.

    Informații tehnice

    Protecție UV

    Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

    Lentile S3 SUN

    S3 SUN corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Am ales o lentilă maro, pentru vizibilitate bună în zonele umbrite sau către sfârșitul zilei, când lumina scade. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

    Tratament anti-aburire Essentiel

    Tratament " ESSENTIEL" anti-aburire, aplicat pe lentila dublă. Pentru ventilarea optimă a interiorului ochelarilor, nu acoperiți orificiile de aerisire (cu un fular, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un suport pentru ochelari, din microfibră.

    Lentile duble

    Lentilă dublă, ce reduce formarea condensului.Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. Lentila interioară este tratată anti-aburire.

    Lentilă cilindrică

    Lentilă dublă de formă cilindrică, exterior din policarbonat, interior din celuloză propionat, decupate după forma ochelarilor.

    Câmp vizual ESSENTIEL

    Există un câmp vizual vertical și unul orizontal. Ochelarii de schi G100 sunt prevăzuți cu un câmp vizual "ESSENTIEL", care asigură o vizibilitate de confort și siguranță. Asigură vedere bună pe laterale.

    Compatibilitate cu casca de schi

    Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

    Compatibilitate cu ochelari de vedere

    Spuma laterală și forma ochelarilor lasă un spaţiu pentru braţele ochelarilor. Ochelarii de schi G100 mărimea L permit utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max 135 mm.

    Bandă

    Elastic poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm.

    Norma CE EN 174

    Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protejarea ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană pentru rezistența la șocuri și impact. Acești ochelari de schi respectă aceste 2 norme.

    Evitarea condensului

    Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma (de exemplu, evitați să puneți ochelarii de schi pe casca sau căciula umedă). Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă ca pe timpul nopții ochelarii de schi să fie lăsați la uscat, pentru a elimina orice urmă de umiditate și pentru a fi gata de utilizare a doua zi.

    2 mărimi

    Mărimea ochelarilor se alege în funcţie de dimensiunea circumferinţei capului.
    Până la mărimea 55 cm, alegeţi mărimea S, iar pentru peste 56 cm, alegeţi mărimea L.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Lentile 60% Policarbonat, 40% Celuloză Cadru/ Șasiu 100% Poliuretan termoplastic Dry Top 36% Cauciuc sintetic, 33% Poliamidă, 31% Poliester Spumă 100% Poliuretan

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita în etui după fiecare utilizare.

    TESTE

    Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

    Recomandări de întreținere

    A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. În caz de stropi pe lentile, a nu se curăța lentila în timp ce este uscată: se trece mai întâi sub un jet de apă.. A se usca după fiecare utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri