INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8352968
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MESE TENIS DE MASĂ INTERIOR

Masă Tenis de masă în Interior 500 Club CORNILLEAU

CORNILLEAU
3.4/5
3.4/5
Decathlon
Produs conceput pentru tenis de masă în interior (practicare intensivă). Cadru înalt, picioare mari şi numeroase echipamente. Grosime suprafaţă 22 mm Fabricaţie franceză "Origine France Garantie".

Avantaje

Utilizare ușoară Masă pliabilă și compactă, cu 16 puncte de blocare automată.
Stabilitate Bază rezistentă din oţel 120 x 60mm.
Calitatea ricoșeului Suprafață din lemn aglomerat, de 22 mm. Cadru: 40 mm anticoroziune.

Informații tehnice

Dimensiuni

Dimensiuni cutie: 157 x 141 x 14 cm. Dimensiuni masă deschisă: 274 x 152,5 x 76 cm.

Suprafață

Cadru din aliaj anticoroziune oțel, aluminiu și zinc. Înălțime de 50mm ce asigură o suprafață plană.

Siguranță

16 puncte automate de blocare (cel mai sigur sistem de pe piață). Deschidere/ pliere ușoară, datorită mânerului de deblocare foarte ușor de acționat chiar și de o singură persoană. Sistemul brevetat « Compact Technology » asigură un nivel de siguranță optim (centru de gravitate mai jos), ușurință la utilizare și spațiu ocupat redus.

Picioare

Bază rezistentă din oţel 120 x 60mm. Picioare reglabile în înălțime, pentru un echilibru foarte bun. Mâner Easy Track, pentru o mobilitate mai bună.

Utilizare ușoară

Mobilitate optimă (diametru 150mm). O roată dublă mai rezistentă; oferă stabilitate optimă mesei. Spațiu depozitare 4 palete și 8 mingi + 2 dispozitiv mingi în partea laterală. Fileu detașabil ITTF (automat), reglabil în înălțime și tensiune. Posibilitate de joc individual. O parte a mesei se poate ridica pentru joc în unu.

Calitate joc

Panou din lemn aglomerat de 22mm pentru ricoșeu optim. Cadru din aliaj anticoroziune oțel, aluminiu și zinc. Înălțime de 30mm, asigură o suprafață plană.

Stabilitate și rezistență

Picioare duble cu inserții oțel: 115x28mm. Înălțime reglabilă, datorită elementelor speciale (120 mm). Roți duble ce asigură portanță și stabilitate.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare Husă de protecție ce permite depozitarea optimă.
Restricții de utilizare: A se feri de razele UV şi intemperii.

Angajamentele noastre

Testare produs Teste: produsul a fost testa în conformitate cu norma EN 14468-1 (teste în laboratoarele Cornilleau și/sau Laboratorul Național de Teste). Pentru a fi pe placul clienților, Cornilleau are propriile criterii de calitate, care vin în completarea cerințelor acestei norme.
Garanție 3 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri