INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8398712
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Mănuşi schi juniori

Mânuşi Copii Slide 300 Alb WED'ZE

WED'ZE
Schi Mănuşi preformate, pentru prindere mai bună a obiectelor şi confort. Inserţie ce îmbunătăţeşte nivelul de impermeabilitate !

Avantaje

Căldură Mănuşă vătuită (150g/m²). Căptușeală : material pieptănat, blană sintetică.
Impermeabilitate Membrană impermeabilă şi respirantă.
Durabilitate Palmă din piele sintetică cu întărituri pe partea interioară a arătătorului.
Confort Material interior preformat.
Reglabil Deschidere largă a mânecilor.

Informații tehnice

Impermeabilitatea materialului

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2000 mm de apă (ploaie timp de 2 ore).

Membrană impermeabilă

Această mănuşă cuprinde o membrană impermeabilă formată dintr-un strat de polimer foarte subţire, plasat între căptuşeală şi materialul aflat în contact cu exteriorul. Această membrană formează o barieră împotriva apei şi oferă impermeabilitate totală produsului. În plus, materialul exterior al produsului este supus unui tratament hidrofob ce limitează absorbţia apei.

Material tratat hidrofob

Toate mănuşile Wed'ze beneficiază de un tratament hidrofob ce nu permite materialului să absoarbă apa, ci o lasă să alunece pe suprafața exterioară. Astfel, materialul nu absoarbe apa, iar mănuşile rămân uşoare şi călduroase. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Pentru a nu-și pierde eficiența, acest tratament trebuie repetat la fiecare 2-3 spălări, folosind produse speciale, disponibile în magazinele Decathlon.

Rezistenţă la vânt

Toate mănuşile Wed'ze asigură protecție împotriva vântului. Ştiaţi că vântul amplifică senzația de frig? La o temperatură exterioară de 0 °C și vânt de 20 km/h, temperatura resimțită este de -10 °C. Materialul de protecție împotriva vântului reduce senzația de frig.

Utilizare

Pentru a vă pune rapid mănuşile este suficient să trageţi spre interior de chinga de la nivelul încheieturii. Toate modelele de mănuși Wed'ze dispun de această chingă la încheietură, cu excepția modelului fără deget Firstheat.

Sistem anti-pierdere

O cureluşă elastică numită "leash" se poziţionează în jurul încheieturii şi permite scoaterea mănuşilor în timpul urcării cu telescaunul, fără riscul de a le pierde.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeală
100.00% Poliester
Palmă
54.20% Poliuretan, 45.80% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se îndepărta blănița înainte de spălare. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se usca întins pe o suprafaţă plană. A nu se usca la uscător..
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

Angajamentele noastre

Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com !
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri