INESIS

Mănușă golf Resistance 100 Stângaci Alb și Negru Bărbați

3999 RON
Ref. : 8543423

Produs conceput pentru golf (nivel începător). Mănușa se poartă pe mâna dreaptă, dacă sunteți stângaci.

Datorită materialului rezistent, această mănușă oferă confort și o bună prindere. Astfel, rămâi concentrat doar la swing!

Culoare: Alb / Negru

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined
  • XXL undefined
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Rezistenţă

    Datorită materialului întărit, care asigură longevitatea mănușii.

    Extensibilitate

    Mănușa se adaptează formei mâinii, datorită elastanului.

    Informații tehnice

    Pe ce fel de vreme poți utiliza mănușa?

    Pentru un joc liniștit, îți recomandăm să utilizezi mănușa Resistance pe vreme uscată. Cu toate acestea, dacă începe să plouă, iar tu te afli pe teren, nu uita să lași mănușa să se usuce natural după terminarea jocului, în afara genții, evitând așezarea pe o sursă de căldură.

    Este normală uzura mănușii mele?

    Este normal ca mănușa ta să se deterioreze cu timpul. Frecvența cu care joci golf influențează durata de viață a mănușii. Durata de viață teoretică a mănușii tale este de 2 luni, cu o frecvență a utilizării de 2 ori pe săptămână. O utilizare intensivă și/sau condiții climatice necorespunzătoare deteriorează calitatea materialului și diminuează durata de viață a produsului.

    Un produs conceput pentru tine

    Sfaturile şi observaţiile dvs. ne ajută la conceperea unei mănuşi ce îmbină confortul cu rezistenţa. Am îmbunătățit rezistenţa acestora dezvoltând un material sintetic nou și întărind pielea din zona de frecare cea mai sensibilă. Confortul a fost îmbunătățit prin adăugarea de elastan pe dosul palmei pentru a elibera presiunea în timpul strângerii gripului.

    De ce jucătorii de golf folosesc doar o mănușă?

    Utilizarea unei mănuși este esențială pentru jucător, dar nu este indispensabilă. Se poartă doar pe mâna liberă (mâna stângă dacă ești dreptaci și invers). Mănușa îți aduce două avantaje: aderența la grip-ul crosei pentru o mai bună susținere și protejarea împotriva oricăror tipuri de iritații posibile.

    Marca Inesis

    Dezvoltăm produsele noastre pentru a oferi confort indiferent de nivelul de practică. Echipa noastră de pasionaţi de golf concep produsele INESIS în urma observării jucătorilor şi ţinând cont de părerile acestora.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Strat protector 100% Poliuretan Material principal 100% Poliamidă Dosul mâinii 100% Poliamidă Material intercalat 85% Poliamidă, 15% Elastan Ecuson 100% Piele de capră

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    Pentru o durată de viaţă prelungită a mănuşilor, se recomandă spălarea manuală, cu apă rece şi fără săpun. A se usca în aer liber, pe o suprafaţă plată.

    TESTE

    Produs testat prin procese de spălare și uscare consecutive, pentru verificarea rezistenței formei și culorilor. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma cerinţele exigente referitoare la calitate.

    Aprobat de

    Echipa noastră de pasionaţi din Inesis Golf Park, din nordul Franţei. Tot anul, echipa noastră concepe produse practice, simple şi tehnice. Acestea sunt testate în condiţii de joc reale, pentru a putea îmbunătăţi permanent performanţele produselor.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla manual

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri