INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8382225
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYBUILDING GREUTATEA CORPULUI - ACCESORII

Mânere polivalente cross-training Push Up Wheels roșu-negru DOMYOS

DOMYOS
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Produs conceput pentru a mări dificultatea exercițiilor și pentru tonifierea întregului corp. Căutați un accesoriu mic și polivalent? Push Up Wheel vă propune numeroase exerciții pentru toate antrenamentele de tonifiere musculară cu greutatea propriului corp.

Avantaje

Polivalență Realizați numeroase exerciții datorită celor 3 elemente care se pot separa.
Durabilitate Push Up Wheel se adaptează dimensiunilor dvs. și suportă până la 110 kg.
Utilizare ușoară Alternați cu ușutință cele 3 elemente separabile ale Push Up Wheels.

Informații tehnice

Vă prezentăm un produs 4 în 1 care se adaptează nivelului dvs.

- Mânerele permit realizarea flotărilor păstrând mânerul drept, pentru un gest mai practic și pentru o amplitudine mai mare. - Baza rotunjită de sub mâner permite efectuarea flotărilor pe teren instabil, pentru a mări dificultatea și rezultatele. - Baza de pe rotiță permite lucrarea picioarelor, putând pune picioarele deasupra. - Apoi, ansamblul se transformă în AB Wheel, pentru a solicita abdomenul.

Ce este antrenamentul în instabilitate?

Munca în instabilitate permite corpului să lucreze numeroase grupe de mușchi, mai ales mușchii denumiți ”stabilizatori”. Acest tip de antrenament este la fel de eficient ca antrenamentele cu greutăți pe suprafețe stabile, cu un risc ridicat de accidentare.
Push Up Wheel permit realizarea antrenamentelor în instabilitate, precum flotări.

Un accesoriu pentru tot corpul, pentru orice nivel

În plus, pentru a-ți putea lucra brațele, picioarele și pectoralii cu un singur accesoriu, poți adapta Push Up Wheen la nivelul tău. Pentru a începe, utilizarea mânerelor face mai eficiente exercițiile, precum flotările și mountain climbers. Pe măsură ce progresezi, poți utiliza roți și baze rotunjite pentru a multiplica instabilitatea și rezultatele!

Detalii Push Up Wheel

Pentru exerciții reușite și practice, recomandăm evitarea gresiei cu îmbinări late sau mocheta: rotițele nu funcționează corespunzător pe aceste suprafețe. Push Up Wheel măsoară 19 cm lungime și 15,5 cm lățime pentru 10,5 cm înălțime fiecare! Vândute la set de două. Dacă vrei să mărești și mai mult dificultatea exercițiilor, poți utiliza o vestă cu greutăți sau benzi training bands atunci când faci flotări.

Echipa noastră îți spune povestea Push Up Wheel

„A fost o frumoasă provocare din punct de vedere tehnic să reușesc să asamblez toate aceste funcții și să rămână, în același timp, un produs accesibil pentru toată lumea. Este unul dintre primele noastre produse pentru a ne antrena tot corpul. Ne-am creat propriile noastre convingeri asupra prototipurilor și am realizat multe teste. Este un produs inovator. Este compact, polivalent. Oferă un adevărat plus, mai ales datorită mânerelor”.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
10% Polipropilenă, 10% Oțel, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS), 70% Acrilonitril butadien stiren
Mâner
90% Polipropilenă, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Restricții de utilizare: Utilizaţi doar la domiciliu. Greutate maximă utilizator: 110 kg.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri