INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8553380
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BUTELII, SETURI DE GĂTIT, HIDRATARE TREKKING

MÂNCARE DESHIDRATATĂ TREKKING la munte PUI CURRY fără gluten FORCLAZ

FORCLAZ
4.1/5
4.1/5
Decathlon
Concepută pentru: aport optim de energie. Nu cântărește mult. 140 g. 415 kcal energie 100 g (greutate deshidratată). Greutate finală rehidratată: 420g. Fără gluten

Avantaje

Utilizare ușoară Preparare rapidă (5/8 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.
Aport energetic 415 Kcal pentru 100 g produs deshidratat și 498 Kcal pt 420 g produs rehidratat.
Transportare ușoară Ambalaj resigilabil. Dimensiune 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Greutate totală 140 g.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.
Noi definim volumul de apă pe baza anumitor criterii.Puteți ajusta volumul apei, textură și savoare în funcție de gusturi.

Liofilizare sau deshidratare?

Aceste două procedee sunt inspirate din natură. Rețin apa din conținutul alimentelor pentru a le conserva mai mult timp, prin uscare la frig sau la căldură.Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (colngelare) la o stare gazoasă.Acest proces foarte vechi este folosit de populațiile din zonele muntoase din America de Sud.
Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.

Cum sunt preparate produsele?

Forclaz își dorește să vă propună din ce în ce mai multe produse 100% liofilizate.Liofilizarea prin uscare permite o conservare mai bună a calităților nutriționale și gustative a alimentelor, de a suprima conservanții și aditivii. De asemenea, ne permite să gătim feluri de mâncare cu un gust aproape ca acasă!Alimentele uscare (orez, paste făinoase, griș etc.), care sunt deja păstrate pentru o lungă perioadă de timp, nu este necesară liofilizarea.

Cel mai bun orez cu pui curry:

Carnea este de origine franceză și a fost gătită înainte de a fi liofilizată. Fără gluten Fabricat în Franța, de către furnizorul nostru din Landa.

Dimensiuni şi greutate

Greutate rehidratat: 420 gr
Greutate uscat : 120 g
Dimensiuni : 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Greutate totală: 140 gr cu ambalaj

Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.

Tabel nutrițional

Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție) Valori energetice: 1738kJ -415Kcal / 2086KJ - 498kcal. Grăsimi:11 g din care acizi grași saturați: 1,0 g | 1,2 g Glucide : 59,0 g | 71,0 g din care zaharuri: 0,4 g | 0,5 g Proteine : 20,0 g | 24,0 g Sare : 2,6 g | 3,1 g

Greutate

0,14 kg
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi curat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Echipa de concepere a testat acest produs pe toată durata conceperii. Mâncarea deshidratată este aprobată de dieticianul nostru și de persoanele care ne testează produsele.
Testare produs Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri