DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8553379
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BUTELII, SETURI DE GĂTIT, HIDRATARE TREKKING

Mâncare deshidratată trekking Piure și carne de vită 120 g FORCLAZ

FORCLAZ
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Concepută pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult. 140 g. 445 kcal energie 100 g (greutate deshidratată). Greutate finală rehidratată: 510 g.

Avantaje

Utilizare ușoară Preparare rapidă (5/8 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.
Aport energetic 445 Kcal pentru 100 g deshidratat și 510 g rehidratată.
Transportare ușoară Ambalaj resigilabil. Dimensiune 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Greutate totală 140 g.

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.

Părerea voastră contează!

Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. Rețeta nouă conține mai puțină sare.Am profitat de ocazie pentru a îmbunătăți calitatea produsului nostru prin obținerea certificării origine France Garantie!Carnea este liofilizată și certificată de carne de vită, origine Franța.

DESHIDRATARE SAU LIOFILIZARE?

Majoritatea alimentelor noastre sunt liofilizate (cu excepția condimentelor, a orezului și a pastelor). Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact.

Cum sunt preparate produsele?

Gama noastră de produse liofilizate este fabricată în Franța. Carnea de vită (proveniență Franța) este gătită la temperatură joasă (aproximativ 70°C), timp de 45 min- 1h, înainte de a fi deshidratată. Celelalte ingrediente sunt liofilizate separat.Apoi, ingredientele sunt amestecate și aromatizate, conform rețetei. Ulterior, preparatul este ambalat.

Dimensiuni şi greutate

Greutate rehidratat: 510 g
Greutate produs uscat: 120 g
Dimensiuni : 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Greutate totală: 140 g, cu ambalaj

Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.Cu timpul acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.

Tabel nutrițional

Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție) Valori energetice: 730 kJ - 411 kcal | 2076 kJ - 493 kcal Grăsimi: 13,0 g | 15,0 g din care acizi grași saturați: 3,8 g | 4,6 g Glucide : 53,0 g | 64,0 g din care zaharuri: 4,6 g | 5,5 g Proteine : 18,0 g | 22,0 g Sare : 3,3 g | 4,0 g

Greutate

0,14 KGM
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi curat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsele au fost testate și pe teren, la drumețiile efectuate în Masivul Mont Blanc, unde, de altfel, se află și sediul mărcii Forclaz.Boxerii au fost testați și validați pe teren, A fost gustat în timpul unei călătorii trekking de 5 săptămâni de către o echipă de testeri care a efectuat 2 săptămâni de trekking în Insulele Canare și 3 săptămâni pe pistele GR10.
Testare produs Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre. Produsul a fost aprobat de medic și de persoanele care l-au testat.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri