Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8547187
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Legături snowboard SNB 100 Click Negru WED'ZE

WED'ZE
2.9/5
Evaluarea utilizatorului1
Decathlon
până la 349,90LEI -3%

de la

339,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 30/03/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 30/03/2020 în limita stocului disponibil
349,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 349,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru snowboard. Asigură susținere! Nu mai este nevoie să pierdeți timp cu fixarea strap-urilor. Rămâneți în picioare,''click'' și ați pornit.Elementul "Click" le face să rămână niște legături tradiționale, compatibile cu toți bootsii.

Avantaje

Susținere Susținere bună a piciorului la viteză ridicată (pistă albastră-negru).
Viteza de acțiune Legături dinamice.
Reglabil Strap-uri și spoiler reglabile, pentru a se adapta tuturor boots-ilor.
Amortizare Spumă EVA la degete și călcâi.
Adaptare la conformație L: 42-47.
Stabilitate Închidere clasică:alegeţi susţinerea dorită.

Informații tehnice

Program/teren de utilizare

Legăturile SNB 100 Click sunt concepute pentru utilizare pe pârtie și în afara pârtiei, snowpark sau freestyle, întrucât sunt mai grele decât legăturile care nu sunt prevăzute cu sistemul ''click''.
În plus, solicitarea excesivă a sistemului click în timpul unor sărituri mari, poate reprezenta o sursă de uzură foarte importantă.

Sistem de deschidere

În timpul primei încălțări, prindeți normal bootsii cu strap-uri, pentru că mai presus de toate, acestea sunt niște legături tradiționale.
De fiecare dată când vreți să desprindeți piciorul din spate, este foarte simplu:
- trageți de mânerul situat în partea de sus a spoiler-ului
- luați teleschiul
- încălțați-vă din nou: click pe piciorul din spate, pe baza plăcii.

Sfaturi încălțare

Clipsați mai întâi piciorul din spate, pe o suprafață netedă, fără viteză.De-a lungul zilei, vă veți obișnui cu aceste mișcări și veți fi gata să vă încălțați și în pantă sau la viteză mică.Un truc în plus: în pantă, aveți grijă ca placa să fie perpendiculară cu panta și panta să fie în fața dumneavoastră. Apăsați partea din față a plăcii, în zăpadă, pentru stabilitate și apoi clipsați-le.

Când să nu utilizați sistemul click?

Sistemul ''click'' este foarte util, dar în aceste 2 situații se recomandă utilizarea bootsilor, normal, cu strap-uri: 1. în caz de zăpadă foarte lipicioasă (zăpadă proaspătă care începe să se topească).
2. în caz de pantă foarte mare. Pentru a limita uzura, se recomandă să nu mergeți cu legăturile în picioare pe bitum sau pe scări.

Reglaje posibile

Legăturile SNB 100 Click permit o reglare foarte precisă grație:
- celor 3 poziții posibile pentru șuruburile de pe disc: 18 mm reglare între poziția mini și maxi. - reglării spoiler-ului din față și spate: +12 mm reglare suplimentară.Obiectivul este ca bootsii să depășească placa în partea din față și în spate.Apoi, strap-urile pot fi reglate, cu ajutorul pozițiilor pre-formate ale pieselor metalice.

Distanța dintre legături

Adaptați-o în funcție de conformație, dar țineți cont că toate plăcile de snowboard au o poziție recomandată pentru legături (cu reper între inserțiile de fixare). Dacă simţiţi nevoia să apropiaţi sau să depărtaţi picioarele pe placă, încercaţi să vedeți dacă vă simțiți mai confortabil.

Cum puteți varia distanța dintre legături?

Pentru plăcile pentru pârtie sau în afara acesteia, înainte de a apropia picioarele, retrageţi doar legătura din față, iar pentru a le depărta, pe cea din spate. Scopul este de a fi mai în faţă pe placă, pentru a putea realiza viraje. Pentru plăcile freestyle (simetrice), este preferabil să mişcaţi ambele legături pentru a rămâne centrat pe placă.

Ce unghiuri să aleg pentru legături?

Pentru un program pârtie/freeride, vă recomandăm +18° în faţă şi 0° în spate. Pentru utilizare polivalent-freestyle, vă recomandăm +18 ° și -6 °. Deschiderea piciorului în spate permite progresarea în switch. Pentru utilizare freestyle pur, trebuie să alegeţi unghiuri simetrice (de exemplu, +15° şi -15°).
Alegerea unghiurilor legăturilor se face în funcție de preferințele personale. Nu ezitați să vă inspirați de la ceilalți și să încercați. Puteți afla multe lucruri în acest fel.

Alegerea corectă a legăturilor

În acest sezon 2019/20, legăturile SNB 100 Click nu sunt disponibile decât în mărimea L (mărimi între 42 - 47).Mărimea M, corespunzătoare mărimilor 36 - 41 este în curs de dezvoltare pentru iarna 2020/21.Recomandăm probarea legăturilor, deoarece, în funcţie de marcă, mărimile pot varia.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru/ Șasiu (role)
100.00% Poliamidă 6
Strap
50.00% Poliuretan termoplastic, 50.00% Oțel
Recomandări de stocare Înainte de fiecare utilizare, strângeţi şuruburile de fixare. Depozitare vara: puteți să lăsați legăturile pe placa de snowboard.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri