DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8561271
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Legături snowboard Serenity 500 Albastru Damă DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru snowboard (nivel mediu), practicat pe pârtie și în afara pârtiei. Asigură susținere și confort! 1. Pad EVA în față și în spate. 2. Strap cu spumă 3D pentru susținere și rigiditate. 3. Spoiler rigid. 4. Reglare strap-uri, fără șurubelniță 5. Cap strap degete.

Avantaje

Susținere Susținere foarte bună la viteză mare:pârtie roșie, neagră, în afara pârtiei, etc
Viteza de acțiune Turn Strap: se deschide la 180°. Asigură o utilizare ușoară.
Reglabil Gas Pedal, spoiler faţă/spate.
Amortizare Spumă EVA la degete și călcâi.
Adaptare la conformație M: 36-41.L: 42-47.
Stabilitate Închidere clasică:alegeţi susţinerea dorită. Nu are limite.
Capacitate Legături + 2 discuri + 8 șuruburi de 16 mm, adaptate discurilor + 8 rozete.
Compatibilitate Doar cu plăcile cu inserții normale (nu 3D, nu Chanel Burton).

Informații tehnice

Program/teren de utilizare

Legăturile de snowboard Serenity 500 sunt concepute pentru utilizare pe pârtie și în afara pârtiei. Pentru precizie, strap-urile de la nivelul gleznelor sunt 3D, cu spumă, pentru o bună adaptare la boots, cu un confort optim. Strap-ul face bootsii mai rapizi.

Sistem de deschidere

Turn Strap System: chinga este montată pe o prindere, care o face să se deplaseze către exterior atunci când ridicaţi piciorul.În timp ce vă încălțați, acest spațiu este liber pentru a introduce bootsii în legături, fără disconfort.Utilizare ușoară.

Reglaje posibile

Aceste legături de snowboard permit o reglare foarte precisă a centrării picioarelor pe placă, grație:
- celor 5 poziții posibile pentru șuruburile de pe disc: - ajustării spoiler-ului din față în spate: +7 mm reglare suplimentară.
Obiectivul este ca bootsii să depășească placa atât la nivelul degetelor, cât și la nivelul călcâiului. Alte reglaje posibile:
_ înclinarea spoilerului (canting),
_ lungimea gas pedal-ului, utilă mai ales pentru cei care poartă mărimi mari,
_ lungimea strap-urilor.

Distanța dintre legături

Stance-ul este spaţiul dintre 2 legături, în cm.Adaptați-l în funcție de conformație, dar țineți cont că toate plăcile de snowboard au o poziție recomandată pentru legături (un reper între inserțiile de fixare). Dacă simţiţi nevoia să apropiaţi sau să depărtaţi picioarele pe placă, încercaţi să vedeți dacă vă simțiți mai confortabil.

Cum poate varia distanța dintre legături?

Pentru plăcile pentru pârtie sau în afara acesteia, înainte de a apropia picioarele, retrageţi doar legătura din față, iar pentru a le depărta, pe cea din faţă. Scopul este de a fi mai în faţă pe placă, pentru a putea realiza viraje. Pentru plăcile freestyle (simetrice), este preferabil să mişcaţi ambele legături pentru a rămâne centrat pe placă.

Ce unghi să aleg pentru fixarea legăturilor?

Pentru un program pârtie/freeride, vă recomandăm +18° în faţă şi 0° în spate. Pentru utilizare polivalent-freestyle, vă recomandăm +18 ° și -6 °. Deschiderea piciorului din spate permite o aliniere corectă a umerilor cu placa. Pentru utilizare freestyle pur, trebuie să alegeţi unghiuri simetrice (de exemplu, +15° şi -15°). Alegerea unghiurilor pe legături este o chestiune individuală, nu ezitați să încercați mai multe variante pentru a face alegerea corectă.

Alegerea corectă a legăturilor

M = mărimi 36-47 / L = mărimi 41-47.Recomandăm probarea legăturilor, deoarece, în funcţie de marcă, mărimile pot varia.

Nu uitaţi să centraţi bootsii pe placă!

Legăturile cu disc și cu 4 şuruburi pot culisa pe axă și prezintă, în general, 5 poziții disponibile. Folosim acest reglaj pentru a centra bootsii pe snowboard. Bootsii trebuie să depășească placa de ambele părți.Putem mișca discul la 90°, pentru a modifica distanța dintre legături. În acest caz, pierdem posibilitatea de centrare în partea laterală.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Șasiu
100% Poliamidă 6
Catarame
100% Oţel inoxidabil
Bandă elastică
100% Polipropilenă
Șurub
100% Oţel inoxidabil
Recomandări de stocare Înainte de fiecare utilizare, strângeţi şuruburile de fixare. Depozitare vara: puteți lăsa legăturile pe placa de snowboard.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri