INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8398109
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JUNIOR SNOWBOARD EQUIPMENT

Legături Snowboard Faky 300 Negru-Galben-Alb Copii DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 03/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 05/07/2021 9,99LEI
Produs conceput pentru snowboard. Model ideal pentru utilizatori ce poartă mărimile 34-38. Legături cu fixare clasică și deschidere rapidă. Catarama permite utilizare ușoară de către copii! Se adaptează la mai multe tipuri de bootsi, chiar și cele mai mici (linerless)!

Avantaje

Susținere Susținere bună a piciorului la viteză ridicată (pistă albastră-negru).
Viteza de acțiune Cataramă pentru fixare:permite încălțarea/descălțarea ușoară.
Reglabil Reglaje multiple: se adaptează mai multor tipuri de bootsi pentru copii.
Amortizare Spumă EVA la degete și călcâi.
Adaptare la conformație Mărime S:34-38.
Stabilitate Închidere clasică:alegeţi susţinerea dorită. Nu are limite.
Capacitate Legături + 2 discuri + 8 șuruburi de 16 mm, adaptate discurilor + 8 rozete.
Compatibilitate Doar cu plăcile cu inserții normale (nu 3D, nu Chanel Burton).

Informații tehnice

Mesajul responsabilului de produs

Copiii își doresc, asemeni părinților, să își regleze singuri legăturile. Legăturile cu două catarame sunt mai lungi și mai ușor de manevrat. Pentru copiii ce practică acest sport la nivel avansat, o singură legătură, cu bandă asimetrică, este suficientă.

Sistem de deschidere cu 1 singură cataramă

1 cataramă de strângere la nivelul gleznei, cu bandă cu arici asimetrică, ce acoperă degetele. Sistem simplu pentru copii!

Reglaje posibile

Majoritatea utilizatorilor preferă reglajele originale,însă le puteți realiza în funcție de preferințe:- înclinare poziție spoiler (canting),
- cremalieră pre-perforată în față. Puteți regla mărimea în funcție de picioarele dumneavoastră (36-38 sau 34-35)Legăturile trebuie deșurubate.- volumul benzii cu cremaliera pre-perforată.

Distanţa dintre legături

Reglați-le în funcție de conformație, dar țineți cont că toate plăcile de snowboard au o poziție recomandată pentru legături (cu reper între inserțiile de fixare). Mărirea distanței vă forțează să vă poziționați destul de jos pe placă și să câștigați stabilitate. Aceasta ajută la rotirile în aer. Pe plăcile Freestyle, reglajele recomandate sunt mai importante decât pentru plăcile obișnuite.

Cum poate varia distanța dintre legături?

Pentru plăcile pentru pârtie sau în afara acesteia, înainte de a apropia picioarele, retrageţi doar legătura din spate, iar pentru a le depărta, pe cea din faţă. Scopul este de a fi mai în faţă pe placă, pentru a putea realiza viraje. Pentru plăcile freestyle (simetrice), este preferabil să mişcaţi ambele legături pentru a rămâne centrat pe placă.

Ce unghi să aleg pentru fixarea legăturilor?

Pentru freeride, vă recomandăm +18° în faţă şi 0° în spate. Pentru utilizare polivalentă, vă recomandăm +18 ° și -6 °. Poziția piciorului din spate permite menținerea umerilor aliniați cu placa. Pentru utilizare freestyle pur, trebuie să alegeţi unghiuri simetrice (de exemplu, +15° şi -15°). Alegerea unghiurilor legăturilor se face în funcție de preferințele personale. Nu ezitați să vă inspirați de la ceilalți și să încercați.

Nu uitaţi să centraţi bootsii pe placă!

Legăturile cu disc și cu 4 şuruburi pot culisa pe axă și prezintă, în general, 5 poziții disponibile. Folosim acest reglaj pentru a centra bootsii pe snowboard. Bootsii trebuie să depășească placa de ambele părți.Putem mișca discul la 90°, pentru a modifica distanța dintre legături. În acest caz, pierdem posibilitatea de centrare în partea laterală.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Șasiu
50% Poliamidă, 30% Oțel, 20% Fibră de sticlă
Recomandări de stocare Înainte de fiecare utilizare, strângeţi şuruburile de fixare. Depozitare vara: puteți lăsa legăturile pe placa de snowboard.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri