KIPRUN

Lanternă Alergare Motion Light Fără Baterii

4999 RON
.
Ref. : 8501574

Produs conceput pentru alergare pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate slabă, care vă permite să fiți vizibili.

Doriţi o lanternă pentru alergare? Lanternă intermitentă, funcționează fără baterii.

Culoare: Negru

Ridicare gratuită din magazin

+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Vizibilitate

Cele 4 LED-uri roșii intermitente vă asigură vizibilitate noaptea, pe șosea.

Autonomie

Lanternă intermitentă: funcționează fără baterii.

Impermeabilitate

IPX7: rezistă timp de 30 de minute la scufundarea la 1m adâncime.

Greutate

50 grame.

Informații tehnice

Cum funcționează o lanternă fără baterii?

Cunoaşteţi principiul dinamului de bicicletă? Motion Light funcţionează pe același principiu. La fiecare mişcare, magnetul trece în bobină şi creează electricitate, alimentând, astfel, cele 4 LED-uri roşii. Rezultatul? O lanternă simplă şi practică. Nu mai este nevoie de baterii: se aprinde datorită mişcării.

Autonomie şi durată de viaţă:

Datorită sistemului pe dinam, lanterna funcţionează fără baterii. Un avantaj economic:
Am testat această lanternă în laborator, pentru a ne asigura că funcţionează şi după 10 milioane de oscilaţii sau 10 milioane de mişcări. 10 milioane de mişcări nu pare suficient? Dacă un pas reprezintă un metru, acest lucru înseamnă o durată de viaţă a lanternei mai mare de 10 000 km. Adică 10 ani dacă parcurgeţi 1 000 km pe an. Sunteţi pregătiţi?

Ce se ascunde în spatele design-ului Motion Light?

Se poate fixa și pe îmbrăcămintea de alergare: la buzunar, în talie etc. Lanterna se vinde cu o curea elastică, reglabilă. Am ales culoarea roşie pentru LED-uri, deoarece este asociată cu stopurile de la maşină și cu ideea de încetinire. Lanterna este vizibilă de la 100 m, ceea ce asigură unei maşini timp de încetinire în oraș. Are doar 50 de grame.

Echipa de concepere

La originea produsului se află: „dorinţa de inovare.” Ca urmare: a fost formată o echipă de 3 persoane și au fost necesare 18 luni de dezvoltare şi colaborare cu sportivi.„Rezultatul: o lanternă care funcționează fără baterii.” După multe prototipuri, suntem mândri de un produs simplu şi practic. „Voi alergați, noi ne ocupăm de restul.”

Un ultim sfat?

Gilles, şef de produs şi Lucie, designer, vă oferă următoarele sfaturi: „Este important să fiţi vizibil. Mai ales când când alergaţi pe timp de noapte, vizibilitatea este cea mai importantă. La fel cum sunteţi atenţi cu încălţămintea de alergat, așa trebuie să fiți şi cu lanterna!” Și pentru și mai multă siguranță?
Este ideal să nu alergați singur!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură metalică 75% Policarbonat, 10% Cupru, 10% Magnet, 5% PCBA Chingă 90% Polietilenă, 10% Acrilonitril butadien stiren

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

După utilizare, depozitați lanterna corespunzător, pentru a evita aprinderea ei. De exemplu, nu este recomandat să lăsați lanterna în portbagaj, pentru a nu se aprinde inutil.

TESTE

În laborator, a trecut testul de 10 milioane de oscilații.

Opinii clienți