INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8221135
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
PROTEINE ȘI SUPLIMENTE ALIMENTARE

L carnitină BODY SHAPER 100 capsule WEIDER

WEIDER
4.7/5
4.7/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 28/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 29/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 29/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a-i ajuta pe practicanții de bodybuilding să-și atingă obiectivele. L-Carnitina este acidul aminat responsabil de transportul acizilor grași acumulați în depozitele de grăsime până la mitocondrie unde are loc oxidarea ei pentru a obține energie.

Avantaje

Compoziție L carnitină + extract de piper negru.

Informații tehnice

Compoziţie

Noua L-carnitină se distinge datorită extractului de piper negru, capabil de a mări biodisponibilitatea celorlalte ingrediente și, de asemenea, datorită efectului termogenic, ce îi permite să crească consumul energetic de bază și să îmbunătățească rezultatele. În plus, acum capsulele sunt vegetale (veggie caps) și sunt perfecte pentru persoanele care vor să reducă alimentele de origine animală din alimentație.

Sfaturi de utilizare

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandată combinarea capsulelor de L-CARNITINE CAPS cu realizarea exercițiilor de aerobic, pentru că, în fața unei cereri de energie din partea corpului, favorizăm mobilizarea grăsimilor pentru a obține energie.

Recomandări

L-CARNITINE CAPS a fost refăcută cu ajutorul ingredientelor de primă calitate pentru a avea grijă de sănătate și pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele cât mai rapid cu putință. Fiecare 2 capsule oferă un aport de 1000 mg de L-Carnitină (100% Carnipure), puteți lua, de asemenea, 3 capsule dacă doriți un efect mai puternic.

Tabel nutrițional

Pentru 2 capsule / 3 capsule L-Carnitină (Carnipure™): 1000mg / 1500mg Extract de piper negru (BioPerine®): 3,3 mg / 5 mg.

Greutate

0,088 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.
Restricții de utilizare: Insuficiență renală, hepatică. Gravide. Sub 14 ani.
Mențiuni legale Este important să aveți o alimentație variată, echilibrată și un mod de viață sănătos.Suplimentele alimentare nu trebuie să fie folosite ca substitute ale unor alimente ce asigură un regim de viață sănătos. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Angajamentele noastre

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri