INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Kalenji

Misiunea noastră

Foşti nomazi, alergarea face parte din viaţa şi din istoria foștilor nomazi. Ea era odinioară un mijloc de supravieţuire pentru a fugi din calea triburilor rivale. Copiii aleargă 15 km pe zi: ei străbat kilometri întregi pentru a ajunge la şcoală și aleargă de la primii paşi, fără a-şi da seama.

Considerat astăzi un sport, alergarea reprezenta pentru tinerii dintr-un trib o etapă importantă din viața lor: doar prinzând o antilopă își dobândeau statutul de adult.

O abordare originală de antrenament

Antrenamente mai scurte, cu mai multe variaţii de ritm. Ei aleargă pentru senzaţii, alternând peisajele. Ei îşi impun mai puţine constrângeri legate de viteză şi de frecvenţa cardiacă. Aceștia aleargă rar pe piste, dar mereu în grup şi întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Alergă de plăcere împreună cu KALENJI!

”Alergarea este sportul cel mai înnăscut al omului. L-ai practicat încă din copilărie, de plăcere şi împreună cu prietenii, deoarece alergarea nu se învaţă, ci este instinctuală. Totuşi, alergarea este deseori percepută ca o experienţă intensă, uneori violentă pentru corp şi spirit deopotrivă.”

Această experienţă nu trebuie să se transforme într-o suferinţă, ci într-un moment de bucurie. Important este să alergi în propriul ritm: acela dictat de corp şi nu de voinţă, ritmul cu care te simţi confortabil.

KALENJI

Cu KALENJI, marca pasiune de alergare, dorim să îți insuflăm această manieră de a te dezvolta. Aceasta este noua abordare a alergării pe care noi dorim să ți-o împărtăşim. Să facem ca plăcerea a alerga să fie accesibilă tuturor, să trezim, să dezvoltăm în fiecare dorinţa de a practica acest sport.

Fiecare alergător are diferite constrângeri în funcție de tipul său de fuleu şi de antrenament.

Produsele KALENJI

Produsele KALENJI sunt concepute pentru a le permite alergătorilor de orice nivel să aibă acces la un antrenament lipsit de inconveniente, pentru a ajunge la o altă manieră de practică sportivă: alergarea de plăcere.

Vino împreună cu noi să faci parte din „ultimul trib liber”, acela al persoanelor care aleargă de plăcere, pentru a avea parte de senzaţii deosebite.

Găsește-ți ritmul și bucură-te de alergare!

70 de pasionaţi practicanţi fac parte din echipa Kalenji.

Stabilită în nordul Franţei, în apropierea oraşului Lille, în Campusul Villeneuve d'Ascq, marca Kalenji a fost înfiinţată în martie 2004.

Obiectivul nostru este acela de a-ți oferi o plăcere maximă în timpul practicării acestui sport (alergare pe șosea, jogging, atletism, trail running etc.), atât la nivel de concepere a produselor de alergare, cât şi la nivelul serviciilor şi recomandărilor pe care le poți găsi în magazinul nostru sau pe site.

În scopul de a te ajuta să-ți ”găsești ritmul şi să te bucuri de alergare”, profesioniştii lucrează în fiecare zi pentru a elabora şi testa întreaga gamă de produse tehnice, sigure, confortabile şi adaptate nevoilor tale, care ulterior îți vor permite să alergi în deplină libertate.

Meseriile noastre din domeniul de cercetare & dezvoltare, de concepţie (centrul tehnic), de inovaţie, de design, de distribuţie, de aprovizionare şi de comunicare conlucrează pentru a-ți propune produse de alergare, întotdeauna mai inovatoare şi mai performante, la cel mai bun preţ de pe piaţă!

Înainte de comercializare, produsele noastre sunt testate în condiții reale de practică, în repetate rânduri.

Testele au diferite misiuni:

- testul pe teren: practicanții ne însoțesc pentru o jumătate de zi sau mai mult pentru o activitate tipică corelată cu utilizarea produsului testat. Exemplu: antrenament de trail running pentru testarea încălțămintei pentru acest tip de alergare. Testul are drept suport un chestionar și o întâlnire individuală cu fiecare practicant, pentru evaluarea produsului. Aceste teste se pot derula în diferite zone metropolitane din Franța, fiind stabilite în funcție de necesitățile produsului testat.

- test de lungă durată: trimitem practicanților un produs spre testarea autonomă, timp de mai multe luni. Echipa noastră ține legătura constant cu practicanții, pentru a aduna impresii cu privire la produsul testat. La sfârșitul perioadei de testare, produsul este înapoiat pentru a-i examina comportamentul în timp.

Aflându-ne la linia de start încă din anul 2004, KALENJI este marca pentru alergare și trail running, de la Decathlon. Animată de o stare de spirit, mereu îndreptată către respect, curaj, cooperare și dezvoltare, echipa noastră de ingineri, designeri, stiliști, șefi de produs, responsabili de gestiune și comunicare-marketing își dezvoltă capacitățile prin conceperea de panoplii de produse de calitate și accesibile unui număr tot mai mare de practicanți.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.