INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8662048
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Jeleuri Energy Gums Bio lămâie-portocală - pachet 8 jeleuri OVERSTIM.S

OVERSTIM.S
4.5/5
4.5/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 18/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 18/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 18/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a asigura un aport de energie 100% natural, înainte sau în timpul antrenamentului. Concepute din 50% fructe bio, acerola bio (vitamina C naturală) și electroliți (sodiu). Nu conțin conservanți, coloranți sau gelatină de origine animală.

Avantaje

Aport energetic 1 pachet cu 8 jeleuri asigură un aport de 92 kcal.
Reducerea oboselii Sursă de vitamina C (acerola bio de origine naturală): reduce oboseala.
Transportare ușoară Pachet individual practic și ușor de transportat.

Informații tehnice

Jeleuri mici pentru sporirea performanțelor

Ideale pentru consum înainte și în timpul antrenamentului, jeleurile Energy(2) bio sunt moi, ușor de mestecat și permit asimilarea ușoară, chiar în timpul efortului. Asigură un aport de energie(2) savuros și de lungă durată. Jeleurile Energy(2) Gums bio OVERSTIM.s sunt potrivire pentru toate tipurile de sport.

100% naturale și savuroase

Concepute din ingrediente 100% naturale, jeleurile Energy(2) gums bio conțin 50% fructe bio, acerola bio (vitamina C de origine naturală) și electroliți (sodiu). În timp ce majoritatea jeleurilor energizante de pe piață conțin tot felul de ingrediente artificiale, jeleurile Energy gums bio nu conțin conservanți, coloranți sau gelatină de origine animală.

O alternativă a gelurilor energizante

Jeleurile Energy gums bio reprezintă o alternativă a gelurilor energizante, atunci când resimțiți nevoia de a mesteca ceva. Un pachet de jeleuri are același aport caloric precum un gel energetic OVERSTIM.s. Puteți consuma jeleurile Energy(2) gums bio singure sau alternându-le cu gelurile sau batoanele energizante.

Format practic

Pachetul individual permite transportarea ușoară în buzunarul tricoului, al șortului sau a rucsacului. Fiecare pachet de jeleuri asigură un aport de 92 kcal, într-un format practic. În timpul efortului, a se consuma un pachet de jeleuri Energy(2) gums bio la fiecare 45 de minute.

Utilizare

Jeleurile Energy(2) gums bio OVERSTIM.s sunt perfecte pentru a asigura un aport energetic de lungă durată și pentru a reduce oboseala în timpul practicii sportive de lungă durată (maraton, trail running, ciclism, MTB, triatlon etc.). Acestea pot fi consumate și în timpul activităților recreative sau la antrenamente, pentru a vă oferi un aport de energie(2).Jeleurile Energy(2) gums bio OVERSTIM.s se consumă: înainte sau în timpul practicii sportive și este recomandat un pachet la fiecare 45 min.

Produs fără ingrediente artificiale

Nu conțin conservanți, coloranți sau gelatină de origine animală.

Tabel nutrițional

Pentru 100 g: Glucide: 76 g, Protide: < 0,5 g, Lipide: < 0,5 g, Zahăr: 72 g, Acizi grași: < 0,1 g, Vitamina C: 48 mg (60%*), Sodiu: 120 mg, Sare: 0,457 g, Valoare energetică: 311 kcal / 1 301 kJ. Pentru 30 g (1 pachet): Glucide: 23 g, Protide: < 0,1 g, Lipide: < 0,1 g, Zahăr: 22 g, Acizi grași: < 0,1 g, Vitamina C: 14 mg (18%*), Sodiu: 36 mg, Sare: 0,14 g, Valoare energetică: 92 kJ / 391 kcal * VNR = valoare nutrițională de referință.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.
Mențiuni legale Produsul nu substituie o alimentaţie variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. (2) Sursă de vitamina C care contribuie la un metabolism energetic normal.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsele OVERSTIM.s sunt în conformitate cu norma AFNOR ANTI-DOPAJ (NF V 94-001), pentru prevenirea dopajului în sport. Acestă normă garantează că produsele OVERTIM.s nu conțin substanțele dopante, sunt sigure pentru sportivii de nivel începător și avansat și respectă o selecție strictă de materii prime și bune practici de fabricație.
Testare produs Conceperea și fabricarea produselor OVERSTIM.S se realizează în laboratorul din Franța (Bretania). conceperea produselor este rezultatul unei colaborări alături de specialiști din diverse domenii: atleți, ingineri, nutriționiști, echipa de testare. OVERSTIM.s s-a bazat întotdeauna pe specificul fiecărei practici sportive pentru a concepe produse inovatoare și de înaltă calitate, pentru a vă satisface cerințele.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri