VAN RYSEL

Jachetă ciclism pe șosea Ultralight Galben Bărbați

16999 RON
Ref. : 8517063

Produs conceput pentru ciclism pe vreme răcoroasă.

Foarte compactă (se pliază rapid), uşoară şi hidrofobă, împreună cu un set de manșete. Asigură protecţie pe vreme răcoroasă.

Culoare: Verde Lămâie / Negru

  • S Produs indisponibil online momentan
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined
  • XXL undefined
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Protecție vânt

    Ideală pentru deplasările cu bicicleta, pe vreme răcoroasă.

    Design compact

    Se pliază în buzunarul său interior.

    Lejeritate

    Model Ultra-light: 91 g pentru mărimea L.

    Hidrofobie

    Asigură protecție în caz de ploaie ușoară.

    Respirabilitate

    Zone de ventilare la spate şi sub brațe, pentru o bună evacuare a transpirației.

    Informații tehnice

    Protecție ideală pe vreme rece!

    Vă deplasați pe vreme răcoroasă sau pe vânt? Această jachetă ultralight a fost gândită și realizată pentru a se adapta condițiilor climatice variate cu care vă puteți confrunta în timpul deplasărilor cu bicicleta. Se pliază și se depozitează în buzunarul său interior.

    Călduroasă și hidrofobă!

    Materialul „DEGREE” oferă o protecție optimă împotriva vântului și a senzației de răcoare. Materialul „DEGREE” a fost ales de către echipa noastră pentru capacitatea de a i se putea aplica un tratament hidrofob. Așadar, aceasta nu oferă doar protecție împotriva vântului, ci și împotriva umidității ușoare.

    Ultralight

    Materialul „DEGREE” a fost ales și pentru că face parte din gama de materiale foarte ușoare. Astfel, aceasta este cea mai compactă și ușoară jachetă de pe piață.

    Croială regular

    Croiala acesteia asigură un echilibru perfect între aerodinamism și confort.

    Îmbunătățiri care fac diferența

    Ventilare:spate integral din mesh, pentru respirabilitate. Acces buzunar:parte rabatabilă la spate, pentru acces ușor la buzunar.Depozitare:buzunar de depozitare integrat. Confort:spațiu special pentru fermoar (sus), pentru a se evita frecarea de gât. Protecție:protecție în spatele fermoarului, care limitează pătrunderea aerului în zona aceasta. Susţinere: elastice talie/mâneci, pentru susținere.

    Detalii tehnice

    Fermoar COIL YKK 4 mm reverse open end Cordstopper.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A se folosi puțin detergent. A nu se folosi balsam. A se usca pe umeraș, în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 100% Poliester Material spate 75% Poliamidă, 25% Elastan Căptuşeală 84% Poliester, 16% Elastan Material intercalat 84% Poliester, 16% Elastan

    TESTE

    Echipa noastră care produce produsele se găsește în Franța, în Flandra, în Lille, la B'TWIN VILLAGE. Pe toată perioada anului, concepem și dezvoltăm produse frumoase, simple și tehnice, pentru ciclism. Echipa noastră de pasionați testează toate prototipurile înainte de a ajunge la un produs final.

    Aprobat de

    Bicicleta de șosea trebuie să fie adaptată pentru competiție. În scopul dezvoltării unor produse care să răspundă exigențelor competiției, ansamblul de produse Road Racing este realizat în colaborarea cu participanții de la BTWIN AG2R LA MONDIALE U19. Așteptările lor și nivelul de experientă în practicarea ciclismului ne permit să ne asigurăm că produselor realizate de noi sunt calitative și pot face față tuturor provocărilor.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 30° - program normal

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri