DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8315380
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎMBRĂCĂMINTE FLUORESCENTĂ VÂNĂTOARE CU GONACI /PRIN URMĂRIRE

Jachetă vânătoare SUPERTRACK 900 fluo SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.8/5
4.8/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru vânătoare cu gonaci, de animale mari, pe vreme ploioasă. Jachetă de vânătoare fluorescentă, foarte rezistentă.

Avantaje

Vizibilitate Vizibilitate bună, datorită certificării Echipament de Protecție Individuală.
Rezistenţă la vegetaţia sălbatică Material şi structură rezistente la abraziune și deșirare.
Impermeabilitate Material membranat, cusături etanşe, ce protejează de ploaie, timp de 2 ore.
Respirabilitate Materialul permite evacuarea transpirației.
Buzunare Buzunare: 1 buzunar pentru staţie, buzunar pentru brăţară de marcaj şi permis.
Adaptare la conformație Jachetă cu glugă detaşabilă, cu reglare în 3 dimensiuni.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Vizibilitate EPI

Culoarea certificată Echipament de protecţie individuală. Produsul trebuie purtat pe deasupra oricărui alt obiect vestimentar şi nu trebuie acoperit, spre exemplu cu o jachetă sau un rucsac. Protecţia nu mai este asigurată în absenţa oricărei surse de lumină naturală. Produs EPI pentru utilizare non-profesională. Utilizarea acestui produs nu conferă libertate utilizatorului de a nu respecta codurile de securitate în vigoare, pe durata vânătorii.

Rezistenţă

Material principal foarte rezistent, 900 denieri, gros şi foarte rezistent. Jachetă fluorescentă, cu material gros, ce nu permite aşchiilor să pătrundă. Întărituri din aramidă (material folosit în conceperea vestelor antiglonţ).

Impremeabilitatea jachetei

Acest produs a fost testat sub 100l apă/m²/oră, timp de 4 ore. Test ce reproduce condiţiile unei furtuni puternice. Pentru alte informaţii, consultaţi site-ul solognac.com.Toate cusăturile şi închiderile sunt etanşe.

Impermeabilitatea materialului

Jacheta Parka Supertrack are o impermeabilitate excelentă, la 2000mm. Rezistența materialului este testată la o presiune exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Un material care are o impermeabilitate de 2000 mm rezistă deci la o presiune exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce corespunde în mare unei averse de 2 ore).

Tratament hidrofob

Hidrofobia unui material este capacitatea sa de a lăsa apa să se scurgă la suprafaţă. Astfel, ţesătura nu se îmbibă cu apă, rămânând lejeră, respirantă şi călduroasă. Proprietatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat la exteriorul ţesăturii. Acest tratament trebuie reluat de-a lungul duratei de viaţă a jachetei (de preferat, după fiecare spălare). Produsele reimpermeabilizante se găsesc în magazinele noastre. Vesta impermeabilă Solognac beneficiază de un tratament hidrofob.

Respirabilitatea materialului

Jacheta Supertrack este respirantă, cu RET 14 şi aerisire laterală. Pentru a ști dacă un material este respirant, îi măsurăm rezistența evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul evacuează vaporii de apă generaţi de corp, aşadar este respirant. De exemplu: RET < 9 = ţesătură extrem de respirantă/ 920 = ţesătură puţin respirantă sau deloc.

Respirabilitate

În afară de respirabilitatea materialelor utilizate, Solognac dezvoltă soluţii tehnice (fermoare, aerisire, mesh) ce îmbunătăţesc ventilaţia jachetei.

Buzunare

Toate buzunarele sunt etanşe. 2 buzunare, 2 buzunare mari pentru cartuşe, 1 buzunar pentru staţie, 1 buzunar pentru permis, 2 buzunare pentru brăţări de marcaj.

Glugă

Foarte respirantă Înălţime reglabilă prin şnur elastic. Reglabilă, datorită clapei cu arici din spate. Vizieră pentru protecţia feţei.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeala principală
65% Poliester, 35% Bumbac
Material intercalat
12% Poliester, 88% Poliamidă
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de întreținere A nu se folosi balsam pentru rufe. Materiale componente ale jachetei puțin respirabile: perioadă limitată de purtare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc curat, la adăpost de lumină şi de umiditate. Expunerea prelungită la lumină poate deteriora capacitatea fluorescentă. A se feri de foc.
Restricții de utilizare: Produs EPI pentru utilizare non-profesională.

Angajamentele noastre

Aprobat de Organism ceritificat european: IFTH-n°0072.
Testare produs În conformitate cu normele NF S74-567:2014
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri