WEDZE

Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi

79999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8527410

Produs conceput pentru schi freeride (nivel avansat).

Sunteţi pasionaţi de Freeride şi practicaţi tot sezonul? Impermeabilă şi respirantă, această jachetă răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Culoare: Miere / Gri carbon

XXL

Ridicare gratuită din magazin

+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Impermeabilitate

    Membrană impermeabilă (15000 mm). Cusături 100% etanşe. Glugă 3D

    Respirabilitate

    Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei. Fermoare de ventilare.

    Libertate de mișcare

    Croială cu mâneci preformate, pentru libertate de mişcare.

    Căldură

    Jachetă simplă. Pentru căldură, trebuie adăugat un al 2-lea strat.

    Durabilitate

    Material rezistent pentru freeride intensiv.

    Buzunare

    5 buzunare cu fermoar: 2 mâini, 2 la piept, 1 intern, 1 extern, 1 skipass.

    Utilizare ușoară

    Ventilare în partea frontală.

    Reglabil

    Strânsă în talie. Mâneci strânse prin benzi velcro. Glugă reglabilă 3D.

    Imagini

    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi
    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi
    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi
    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi
    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi
    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi
    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi
    Geacă schi freeride SFR 900 Gri-Galben Bărbaţi

    Informații tehnice

    Glugă 3D

    Wed'ze a integrat acestă jachetă de schi cu glugă cu triplă închidere, pentru libertate de mişcare şi pentru a nu crea disconfort. Compatibilă cu purtarea unei căști. Gluga preformată, cu guler înalt, pentru protejarea feţei în caz de frig intens sau vânt puternic. Materialul din spatele fermoarului este micro perforat, pentru a asigura respiraţia şi a proteja faţa.

    Mâneci şi manşete

    Mâneci foarte largi şi reglabile pentru a sta deasupra mănuşilor, pentru a vă proteja de zăpadă, a menţine piele uscată şi a asigura căldură. Manşete elastice, cu orificiu pentru degetul mare, pentru a fi ermetice la intersectarea mănuşilor cu jacheta.

    Buzunare

    1 buzunar impermeabil şi izolant pentru telefon (partea dreaptă) cu orificiu pentru cască/micro.
    2 buzunare cu fermoar etanş.
    1 buzunar interior, cu fermoar.
    1 buzunar la nivelul umărului stâng. 1 buzunar pe umărul stâng, pentru skipass. Toate buzunarele sunt prevăzute cu fermoare impermeabile.

    Ce trebuie să purtați la schi?

    Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: 1 lenjerie de corp, 1 bluză pentru a menţine căldura, 1 jachetă de schi pentru a proteja de intemperii.

    Primul strat:

    Jacheta permite ca pielea să rămână uscată, asigurând transferul transpiraţiei spre celelalte straturi.

    Al doilea strat:

    Pentru mai multă căldură, trebuie să aveţi un al doilea strat, care vă izolează de frig. Acest rol revine puloverelor, polarelor şi jachetelor.

    Al 3-lea strat

    Protecţie împotriva elementelor exterioare (zăpadă, ploaie, vânt) împiedicând intrarea acestora (lăsând totuşi transpiraţia să fie evacuată). Este ideală în ceea ce priveşte impermeabilitatea şi respirabilitatea. Al treilea strat participă la izolare, în cazul pantalonilor sau al jachetelor căptușite, completând astfel stratul al doilea.

    Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere ?

    Materialul parazăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Ea împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.Poate fi asociat jachetei, datorită celor 3 orificii, cu capsă.

    Cum sunt sigur că jacheta este rezistentă?

    Știm câtă energie se consumă la schi sau la snowboard. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

    Protejarea extremităţilor

    Manşetele asigură confort termic optim, evitând pătrunderea zăpezii sau a aerului rece în caz de cădere.Mai mult, pentru că frigul provoacă iritaţii, Wed'ze a integrat protecţie din polar moale pentru bărbie, pentru a asigura protecţia feţei şi riscul de iritaţii pe gât şi bărbie.

    Jacheta protejează de intemperii?

    Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) jacheta dispune de material impermeabil. Pentru certificarea impermeabilităţii, jacheta a fost aşezată sub un duş special pentru a reproduce condiţiile reale de utilizare şi pentru a valida etanşeitatea produsului.La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

    La ce foloseşte hidrofobia?

    Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Dispune de materiale hidrofobe care prelungesc rezistența la intemperii. Este o soluţie tehnică suplimentară pentru a asigura menţinerea pielii uscate pentru o perioadă îndelungată.Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

    Tutorial spălare jachetă impermeabilă

    După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului.
    Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM

    După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

    Material cu strat protector: care sunt avantajele?

    Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului.Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea vaporilor de apă produşi de corp în timpul activităţii. Menţine pielea uscată pentru confort optim.

    Ce este o membrană şi la ce foloseşte ?

    Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta blochează intrarea apei și asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

    Apa intră adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

    Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea jachetei FREERIDE 900 este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, aceasta este prevăzută cu benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă.

    Jacheta de schi este călduroasă?

    Vestă strat 3 ce asigură protecție foarte bună împotriva vântului, ploii şi zăpezii. Pentru mai multă căldură, trebuie să aveţi un al doilea strat, care vă izolează de frig. Acest rol revine puloverelor, polarelor şi jachetelor.Avem în gamă un FREERIDE 900 perfect pentru această vestă. Se vinde separat.

    Ce înseamnă jachetă respirantă ?

    Jacheta de schi permite evacuarea transpirației și menține pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice (fermoare, aerisire, mesh) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.

    Unde pot depozita skipass-ul în timpul urcării cu telescaunul ?

    Buzunarul special pentru skipass de pe mânecă vă permite acces rapid la teleschi.

    Ce este sistemul RECCO®?

    100% din jachetele şi pantalonii Freeride et All Mountain sunt echipaţi cu sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Cuff 80% Poliamidă, 20% Elastan Buzunar 76% Poliamidă, 24% Elastan

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 30° - program normal

    A nu se înălbi

    Uscare în mașina automată - temperatură mică

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri