Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei
12901

Jachetă călduroasă şi moale !

Referință : 8398701

Jachetă Schi Slide 500 Damă

Conceput pentru: schi şi snowboard nivel avansat, 1 - 2 săptămâni / an. Jachetă din puf și pene, ce asigură un maximum de căldură și izolare. Ideală pentru zilele friguroase petrecute pe pârtie.

Produsul nu mai este disponibil

INFORMAȚII TEHNICE
Temperatură recomandată -3°C.

Temperatura recomandată corespunde temperaturii ideale pentru 75 dintre practicanții de schi și snowboard. 25% dintre practicanţi consideră că nu produsul nu protejează în întregime de frig, dar că nu califică produsul ca nepotrivit utilizării.

Temperatură limită :-15°C.

Temperatura limită corespunde nivelului la care produsul trebuie utilizat cu precauție. La acest nivel de temperatură, 2/3 dintre utilizatori vor resimţi senzaţia de frig. Totuși, la temperatura limită, 1/3 vor putea continua activitatea, temperatura percepută de ei fiind una medie. Explicațiile posibile ar fi: sensibilitate redusă la frig, activitate intensă.

Care sunt avantajele umpluturii din pene ?

Recunoscut ca fiind indispensabil pentru izolarea termică, puful asigură un raport căldură/greutate optim.Foarte compresibilă, uşoară şi călduroasă, căptuşeala din puf asigură izolare optimă, avînd o greutate redusă.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere ?

Fusta parazăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Ea împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

Unde pot depozita skipass-ul în timpul urcării cu telescaunul ?

Buzunarul special pentru skipass de pe mânecă vă permite acces rapid la teleschi.

Vezi mai mult Vezi mai putin
DETALII
Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Material interior
100.00% Poliamidă
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Umplutură
50.00% Puf de raţă cenușie, 50.00% Pene de raţă cenușie
Căptuşeala secundară
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla separat. A se spăla cu fermoarul închis. Va recomandăm sa apelaţi la un serviciu de curățare chimică pentru a întreţine produsul mai usor.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
ANGAJAMENTELE NOASTRE
Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com !
Testare produs Realizăm teste de laborator pentru validatea tuturor componentelor: materiale, fermoare, cordoane, sisteme de închidere. Apoi, o echipă de testare externă verifică produsul final în condiţii reale, pentru o validare 100% a acestuia.
Garanție 2 Ani
OPINIILE DVS.
OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI