WEDZE

Geacă cu jachetă interioară Schi 980 Negru Damă

75499 RON
99999 RON -24%
*De la ‪02.02.2024‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8521042

Produs conceput pentru schi pe pârtie.Prevăzut cu o jachetă interioară din puf.

În afară de căldură și impermeabilitate, această geacă este prevăzută cu fermoare de ventilare, pentru a evacua excesul de căldură după o coborâre!

Culoare: Gri carbon / Negru

  • XS Produs indisponibil online momentan
  • XL undefined
+ 754 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Căldură

    Jachetă interioară izolată 90% puf/ 10% pene, pentru o utilizare la temperaturi de până la -7°C.

    Impermeabilitate

    Membrană 12 000 mm (Schmerber) și cusături parțial etanşe.

    Respirabilitate

    Material respirant, 2 fermoare de ventilare, bandă de ventilare la spate.

    Hidrofobie

    Material exterior hidrofob.

    Reglabil

    Manșete și glugă reglabile. Protecție para-zăpadă.

    Buzunare

    5 buzunare:2 pt. mâini (+ 2 jachetă interioară), 1 skipass, 1 interior. 1 buzunar cu plasă.

    Libertate de mișcare

    Material foarte extensibil.

    Depistare ușoară

    Sistem Recco pentru facilitarea căutării în caz de avalanşă.

    Informații tehnice

    Căldură

    Recunoscute pentru izolarea lor termică, puful și penele (ale jachetei interioare) asigură un raport optim între greutate/căldură/compactare. Cu toate acestea, este important să știți că aportul de căldură provine din asocierea pufului/penelor și puterii de umflare a gecii. Acestea asigură căldură și vă izolează împotriva frigului.

    Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

    În afară de umplutura gecii, protecția para-zăpadă, fermoarele impermeabile, gluga și manșetele reglabile asigură căldură și împiedică pătrunderea aerului rece.

    Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

    Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Această membrană este esențială pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

    Impermeabilitate

    Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 12 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 12 000 mm de apă.

    Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

    Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), această geacă este realizată din material impermeabil. Pentru validarea impermeabilităţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

    La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

    Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

    Reactivarea hidrofobiei

    Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, uscați geaca la un program sintetic, timp de 10 - 15 minute.De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10 h - 12 h).

    Reperare

    Geaca 980 este prevăzută cu un sistem Recco în spatele gulerului, pentru a facilita căutarea în caz de avalanșă.

    Ce înseamnă o geacă respirantă ?

    Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Geaca 980 are un RET de 8. Toate aceste soluții tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul produsului și maximizează respirabilitatea.

    Croiala gecii 980

    Croială "Slim". Geaca este mai strânsă la nivelul bustului. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

    Confort termic pe pârtie

    Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - Stratul 1, pentru evacuarea transpirației. - Stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. - Stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

    Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în interior, în caz de cădere?

    Protecţia pentru zăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Protecția para-zăpadă (care este automată), precum și manșetele reglabile, împiedică pătrunderea zăpezii, în caz de cădere.

    Spălarea gecii

    * Este recomandată folosirea uscătorului.
    * Program delicat.
    * Optați pentru mai multe cicluri pentru uscare în profunzime. * Între 2 cicluri de spălare produsul trebuie scuturat pentru a evita strângerea pufului.Dacă nu beneficiați de un uscător, procesul va dura mai mult timp (uscarea poate dura 1-2 săptămâni, într-un loc uscat, pe orizontală). Scuturați geaca pentru a evita formarea unor cocoloașe de puf (de cel puțin 4/5 ori).

    Proveniența penelor

    Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor în acord cu angajamentele noastre în legătură cu materiale responsabile. Furnizorii noștri se angajează să utilizeze doar pene provenite de la rațe crescute pentru carnea lor și smulse după sacrificare.

    Reparație produs

    Reparație produs Putem repara în atelierele Decathlon anumite tipuri de deteriorări. (de exemplu, în cazurile de agățare a gecii). Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit.
    Dacă, totuși, nu putem să reparăm produsul tău (defect de producție), poți să îl schimbi sau poți să primești banii înapoi.Indiferent dacă sunt cârlige, cusături, fermoare etc.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 87% Poliamidă, 13% Elastan Umplutură 85% Puf de raţă cenușie, 15% Pene de raţă cenușie Căptuşeală secundară 100% Poliester Căptuşeala principală 87% Poliester, 13% Elastan Membrană 100% Poliuretan

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

    TESTE

    Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc.apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig, etc). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

    Aprobat de

    12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com!

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

    A nu se înălbi

    Uscare în mașina automată - temperatură mică

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri