21-23 februarie: livrare gratuită la orice comandă
Referință : 8503091

Jachetă Schi 150 Mov Damă

4.5/5
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru schi pe pârtie, practicat timp de 1-2 săptămâni pe an. Jachetă practică, în stil sportiv, cu buzunare discrete, pentru a progresa în cele mai bune condiții.

Produsul nu mai este disponibil

INFORMAȚII TEHNICE

Jacheta rezistă la intemperii?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) jacheta este impermeabilă. Pentru validarea impermeabilităţii, jacheta a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia jachetei?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Este o soluţie tehnică suplimentară, pentru a asigura menţinerea pielii uscate pentru o perioadă îndelungată.Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

Jachetă cu strat protector. Care sunt avantajele ?

Jacheta a fost supusă operațiunii de aplicare a unui material impermeabilizant pe faţa interioară a materialului. Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea transpirației. Menţine pielea uscată pentru confort optim.

Apa pătrunde adesea prin cusături. Jacheta are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea jachetei este îmbunătățită cu ajutorul cusăturilor etanșe. Dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă. Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă (în general umerii și pieptul).

Cum menţine jacheta de schi căldura?

Pentru menţinerea căldurii, se foloseşte izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există vată standard, tehnică, siliconată, care asigură fiecare proprietăți diferite: căldură, greutate redusă, elasticitate. Toate tipurile de vată folosite provin din materiale reciclate, cel mai adesea din materiale plastice.

Ce înseamnă jachetă respirantă?

Este vorba despre capacitatea produsului de a evacua transpirația, pentru a menţine pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice ( fermoare, aerisire, mesh ), pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.RET material < 12

Cum trebuie să mă îmbrac pentru a nu resimţi frigul pe pârtie?

Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi de haine. 1 lenjerie de corp, 1 bluză pentru a menţine căldura, 1 jachetă de schi pentru a proteja de intemperii.

Unde pot depozita skipass-ul în timpul urcării cu telescaunul?

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass de pe mânecă vă permite acces rapid la teleschi.

Blană sintetică la glugă

Blană sintetică detașabilă, care se poate spăla la mașină.

Vezi mai mult Vezi mai putin

DETALII

Compoziție
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Material principal
100.00% Poliester
Glugă
10.00% Poliester, 90.00% Acril
Recomandări de întreținere A se îndepărta blana înainte de spălare. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A se spăla întors pe dos.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes.
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

OPINIILE DVS.

OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI