DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8584459
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JACHETE IMPERMEABILE DRUMEȚIE IN NATURĂ DAMĂ

Jachetă impermeabilă drumeție în natură NH500 Albastru Damă QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5

Culoare : Măslină neagră / Kaki cenuşiu

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru drumeţie în natură, practicare consecventă, în pădure sau pe litoral, pe vreme ploioasă. Aveți nevoie de o jachetă compactă? Se transformă într-o geantă de umăr ingenioasă, cu un buzunar din plasă pentru a vă ține telefonul la îndemână.

Avantaje

Impermeabilitate Strat protector 2000 mm. Cusături etanșe. Croială Lungă. Guler înalt. Glugă.
Transportare ușoară 3 buzunare. Se transformă într-o geantă de umăr cu plasă pentru telefon.
Concept eco Concept eco: în funcție de culoare, vopsea și fibre, am redus emisiile de CO2.
Ventilare Zone de ventilare pe spate: permit aerului să circule, pentru a reduce condensul
Respirabilitate Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul pe interior. Căptuşeală din mesh.
Libertate de mișcare Pliuri la baza spatelui, pentru libertate de mișcare.
Adaptare la conformație Strângere în talie. Elastic la buzunare. Mâneci şi glugă ajustabile.
Lejeritate Greutate: 475 g la mărimea M

Informații tehnice

Impermeabilitatea materialului

Acest produs a fost validat la testul duş, sub 60 de litri de apă / m² / oră, timp de oră. Acest test reproduce condițiile unei averse medii.Materialul este hidrofob, adică lasă apa să alunece pe suprafață, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor şi respirant. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Cusături principale etanșe.

Întreținerea jachetei

Hidrofobia materialului trebuie reactivată din când în când: după fiecare spălări sau după câteva zeci de utilizări pe ploaie. Jacheta trebuie clătită cu apă din abundență, iar calitatea hidrofobă a materialului se face cu ușurință la cald: fie prin uscarea automată sau cu foehnul, dar nu insistați foarte mult. Clătiți cu apă din abundență.

Măsurarea impermeabilității în mm sau Schmerber

Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă, în mare, aproximativ 2 ore de ploaie).

Respirabilitatea materialului

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa sa evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul elimină mai eficient transpiraţia (deci materialul este mai respirant).
RET < 9 = material extrem de respirant
- 9 < RET < 12 = material foarte respirant
- 12 < RET < 20 = material respirant
RET > 20 = material puțin sau deloc respirant

Alege jacheta impermeabilă în funcție de efort

În timpul activităților sportive, transpiram în funcție de intensitatea efortului. Dacă respirabilitatea materialului nu este adaptată tipului de efort, transpirația se va transforma în condens. Astfel, pielea nu mai este uscată: din cauza condensului.
Este recomandat să alegeți o jachetă de ploaie adaptată tipului de efort. Jachetă concepută pentru o drumeție de 2h, cu o viteză de 5km/h max.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Pe o scară de la A la E, produsul a obținut nota B.
Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de totalitatea ciclului de viață. Nota fiecărui produs vă permite să îl identificați pe cel cu cele mai bune performanțe de mediu, comparând între ele produse similare. Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de ilustrarea a impactului produselor asupra mediului.

Materiale prietenoase cu mediul

Avem grijă de mediul în care ne practicăm sportul preferat. De aceea, dat fiind că încă nu stăpânim pe deplin procedeul de vopsire, pentru această jachetă am ales un material din fibre de poliester reciclat din alte culori (material principal turcoaz și roșu/ căptușeală bleumarin și roșu). Astfel, ne reducem și impactul asupra mediului.

Produse complementare recomandate

Vă propunem suprapantalonul NH500 impermeabil pentru a vă proteja în partea de jos a corpului. Astfel , veţi dispune de un echipament de protecţie complet şi eficient pe vânt si vreme ploioasă. Și mai ales: pentru acest suprapantalon, în 2019 vom folosi o formulă de vopsea și mai prietenoasă cu mediul!

Garantie

Garanție 2 ani.
Promisiunea noastră? Să creăm produse rezistente, adaptate pentru drumeție în natură. Parce que les produits auxquels nous tenons le plus sont ceux qui ont vécu de belles histoires et continueront d'en vivre !

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla cu fermoarul închis.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se usca bine înainte de depozitare.

Angajamentele noastre

Aprobat de Această jachetă a fost testată şi aprobată de un grup de testeri în timpul unei drumeţii pe vreme cu vânt şi ploioasă pe traseele de pe litoral GR34 în Britania
Testare produs Toate modelele noastre sunt testate de utilizatori reprezentativi. Credem că situațiile reale sunt singura modalitate de a proiecta continuu și de a îmbunătăți relevanța tehnică și designul produselor noastre Quechua.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri