DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8502093
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JACHETE DRUMEȚIE MUNTE BĂRBAȚI

Jachetă impermeabilă Drumeție la Munte MH900 Roșu Bărbați QUECHUA

QUECHUA
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru drumeție la munte (practicare consecventă). Asigură protecție chiar și pe furtună. Potrivită pentru drumeție pe orice tip de vreme! Asigură protecție pe orice tip de vreme, datorită membranei impermeabile, respirante și fermoarelor 100% etanșe.

Avantaje

Impermeabilitate Protejează de 1,8 m de ploaie în 4h. Membrană cu 3 straturi 15000mm Schmerber.
Ventilare Deschizături laterale de 45 cm.
Libertate de mișcare Material elastic și croială ergonomică, pentru libertate de mișcare.
Respirabilitate Material ce evacuează transpirația (RET=6).
Lejeritate Greutate:565 g pentru mărimea L. Asigură cel mai bun raport greutate- protecție!
Compactare Material uşor şi compresibil pentru o depozitare eficientă la baza rucsacului.
Rezistența la frecare Înărituri la umeri, mâneci și șolduri.
Buzunare 2 buzunare laterale și 2 la piept, cu fermoar.1 buzunar interior la piept.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Mărime și croială

Croială mulată. Se poate purta împreună cu un articol vestimentar, ca strat 2 (vestă de puf, vată tehnică etc). Jacheta asigură libertate de mișcare.

Glugă

Glugă mare şi confortabilă. Sistem de reglare în 3 puncte ( înăţime, profunzime şi volum ) prin cordoane elastice şi opritoare. Se reglează pintr-un singur gest! Vizieră pentru protecţie optimă la nivelul feţei.

Buzunare

Exterior: 4 buzunare cu fermoar. 2 buzunare la piept și 2 buzunare pentru mâini. Interior: 1 buzunar mare cu fermoar + 2 buzunare "quick access".

Protecţie

Talia se reglează prin şnurul cu opritoare de la baza jachetei. Mâneci reglabile, cu bandă cu arici.

Material principal

3 straturi:

Detalii membrană/ strat protector

este un fel de "vopsea" aplicată pe interiorul materialului, ce asigură impermeabilitate și respirabilitate. Acest strat este mai puțin costisitor decât o membrană. este un fel de peliculă foarte fină (poliuretan) ce asigură impermeabilitate și respirabilitate. Are avantajul de a fi mai flexibilă, mai ușoară, rezistentă și adesea, mai respirantă decât stratul protector.

Concepera jachetei cu membrană

- 3 straturi: Membrana se află între materialul exterior și cel interior. Aceasta este folosită pentru jachete rezistente și performante.
- 2,5 straturi: Membrana se află sub materialul exterior și oferă protecție printr-o peliculă subțire de la interior.
Aceasta este folosită pentru jachetele ușoare. - 2 straturi: Membrana este lipită numai pe materialul exterior, dublura interioară de protecție fiind "liberă".
Aceasta este folosită pentru jachetele confortabile.

Impermeabilitatea materialului

Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 15000 mm rezistă la o presiune exercitată de 15000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ 4 ore de ploaie).

Impermeabilitate

Acest produs a fost validat la testul duş, sub 450 de litri de apă / m² / oră, timp de 4 ore. Acest test reproduce condiţiile medii ale unei ploi la munte. Mai multe sfaturi sportive: https://sfaturi.decathlon.ro/

Respirabilitatea materialului

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa sa evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul elimină mai eficient transpiraţia (deci materialul este mai respirant). De exemplu: RET ≤ 3 = material extrem de respirant.
RET ≤ 6= material foarte respirant.
RET ≤ 12= material respirant.
RET ≤ 20 = material ușor respirant.

Respirabilitate

Dincolo de respirabilitatea materialelor utilizate, Quechua concepe şi soluţii tehnice (fermoare, elemente de aerisire, elemente din mesh etc.) pentru a îmbunătăţi ventilarea jachetelor şi a pantalonilor concepuţi pentru drumeţiile de lungă durată (Forclaz, Bionnassay, Hélium).
Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii corpului în interiorul jachetei şi facilitează evacuarea transpiraţiei.

Reactivarea caracterului hidrofob

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (la fiecare spălare).

Nota de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac etc). Decizia de a folosi acest afișaj de mediu aparține companiei Decathlon. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
22% Poliester, 78% Poliamidă
Material exterior
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Material interior
100% Poliester
Buzunar
74% Poliester, 26% Elastan
Recomandări de întreținere A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat doar la prima spălare. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

Angajamentele noastre

Aprobat de 18 clienți, ce au testat produsul timp de 5 zile, pe masivul Mont Blanc.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri