Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8397722
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S FREERIDE SKIING CLOTHING

Jachetă Schi Free 700 Roşu/Albastru Bărbați WED'ZE

WED'ZE
4.7/5
Evaluarea utilizatorului1
Decathlon
până la 449,90LEI -18%

de la

369,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 24/09/2019 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 24/09/2019 în limita stocului disponibil
449,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 449,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionaţi a conceput această jachetă pentru freeride. Bucuraţi-vă de schi pe orice tip de vreme şi pe orice tip de teren. Ce este mai frumos decât o zi de schi? Bucuraţi-vă de toate funcţionalităţile jachetei Free 700: căldură, impermeabilitate și respirabilitate :

Avantaje

Impermeabilitate Membrană impermeabilă (8000 mm). Cusături 100% etanşe. Glugă 3D
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei. Fermoare de aerisire.
Libertate de mișcare Croiala şi materialul stretch mecanic asigură libertate de mişcare.
Căldură Vată tehnică 100g/m2(bust). 60gr/m2 pe mâneci.
Durabilitate Material rezistent, conceput pentru practicarea de freeride.
Buzunare 6 buzunare securizate, dintre care 1 pentru skipass , 1 cu plasă (pentru mască).
Utilizare ușoară Aerisire în partea frontală, pentru deschidere mai uşoară cu rucsac.
Descoperiți inovația din spatele produsului
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Glugă 3D

Gluga vă cade pe nas şi vă împiedică să priviţi în jur ?Wed'ze a adăugat acestei jachete o glugă cu dublă strângere, fără să incomodeze, pentru o mai bună protecţie pe vreme rea. Este compatibilă cu casca.

Manşoane.

Manşon din elastan, ce nu permite pătrunderea zăpezii.

Fermoar de ventilare

Poziţia fermoarelor de ventilare a fost studiată pentru a facilita mişcările, mai ales în cazul utilizării unui rucsac. Amplasarea în faţă măreşte ventilarea. În mod ideal deschidem fermoarele când este prea cald şi le închidem când este prea frig.

Ce trebuie să purtăm sub jacheta de schi?

Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi de haine. 1 pereche de colanţi de schi, 1 bluză pentru a menţine căldura, 1 jachetă de schi pentru a proteja de intemperii.

Primul strat

Acesta permite ca pielea să rămână uscată şi evacuează transpiraţia către celelalte straturi.

Rezistenţa jachetei

Știm câtă energie se consumă la schi sau la snowboarding. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Al 3-lea:

Protecţie faţă de elementele din afară (zăpadă, ploaie, vânt) ce împiedică pătrunderea lor (lăsând totuşi ca transpiraţia să fie evacuată). Astfel este impermeabil şi respirant. Al 3-lea strat poate izola, în cazul pantalonilor sau al jachetelor cu căptuşeală şi astfel completează acţiunea celui de-al 2-lea strat.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori.
O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decizia de a folosi acest afișaj de mediu aparține companiei Decathlon.
Video explicativ : https://youtu.be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com

Al 2-lea strat:

Pentru mai multă căldură, trebuie să vă îmbrăcaţi cu un al 2-lea strat, ce vă protejează de frig. Acesta este rolul polarelor, al puloverelor şi al jachetelor.

Unde pot depozita skipass-ul în timpul urcării cu telescaunul ?

Buzunarul special pentru skipass de pe mânecă vă permite acces rapid la teleschi.

Care este îmbrăcămintea potrivită pentru a nu resimți frigul pe pârtie?

Se recomandă îmbrăcămintea călduroasă la schi. Pentru confort termic se recomandă purtarea a 3 straturi de haine. Principiul este simplu: a se suprapune 3 straturi de haine cu funcţii diferite. Bluza și lenjeria de corp de schi produc și păstrează căldura. Jacheta de schi protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante pentru a evacua transpiraţia.

Protejarea extremităţilor

Manşetele asigură confort termic optim, evitând pătrunderea zăpezii sau a aerului rece în caz de cădere.Mai mult, pentru că frigul provoacă iritaţii, Wed'ze a integrat protecţie din polar moale pentru bărbie, pentru a asigura protecţia feţei şi riscul de iritaţii pe gât şi bărbie.

Sistem RECCO integrat

Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp în zăpadă.

Jacheta protejează de intemperii ?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) jacheta dispune de material impermeabil. Pentru certificarea impermeabilităţii, jacheta a fost aşezată sub un duş special pentru a reproduce condiţiile cu care se confruntă utilizatorul şi pentru a valida etanşeitatea produsului.Produsul a fost testat timp de mai multe zile, pentru a valida etanşeitatea produsului.

La ce foloseşte hidrofobia ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materiale hidrofobe care vor prelungi rezistența la intemperii. Este o soluţie tehnică suplimentară pentru a asigura menţinerea pielii uscate pentru o perioadă îndelungată.Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

Material cu strat protector : care sunt avantajele ?

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului.Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea vaporilor de apă produşi de corp în timpul activităţii. Menţine pielea uscată pentru confort optim.

Apa intră adesea prin cusături. Vesta are cusături etanşe:

Dispune de cusături etanșe și material impermeabil. Dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă. Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.

Care este utilitatea acestei membrane?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Material impermeabil. Asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

jacheta Free 900 este călduroasă ?


Vată pentru izolare termică. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există vată standard, tehnică, siliconată, care asigură fiecare propietăți diferite (căldură, lejeritate, elasticitate).

Ce înseamnă jachetă respirantă ?

Jacheta de schi permite evacuarea transpirației și menține pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice ( fermoare, aerisire, mesh ) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere?

Materialul parazăpadă este un sistem de protecție la nivelul taliei, care se închide prin capse la baza jachetei. Ea împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100.00% Poliester
Căptuşeala principală
100.00% Poliester
Căptuşeala secundară
100.00% Poliamidă
Material principal
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com !
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri