DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8553751
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
FLEECE PADDED & SOFTHELL JKT BOY 2-6 Y

Jachetă Softshell Drumeție MH550 Bleumarin Copii 2- 6 ani QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru a asigura confortul termic al micilor practicanți în timpul drumețiilor, dar și în timpul altor activități exterioare. Material rezistent. Asigură protecție împotriva vântului, dar și în timpul ploilor mărunte.

Avantaje

Protecție vânt Membrana asigură protecție optimă împotriva vântului.
Hidrofobie Protejează de ploaie ușoară, apa se scurge pe suprafața materialului.
Rezistenţă Materialul rezistă la agățare și la frecare.
Căldură Material softshell, pieptănat pe interior, pentru a păstra căldura.

Informații tehnice

Tratament hidrofob

Calitate obţinută prin aplicarea unui tratament hidrofob pe suprafaţa materialului. Acest procedeu împiedică apa să pătrundă în material. Apa se scurge fără a fi absorbită. Jacheta rămâne ușoară, respirantă și călduroasă. Tratamentul poate fi aplicat din nou, pentru eficiență optimă. Se recomandă aplicarea unui spray la exterior, mai degrabă decât produse suplimentare pe lângă detergent, care ar putea afecta respirabilitatea materialului.

Protecţie vânt.

Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig. În funcţie de modelul Windchill, care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi frigului : pentru 5°C, cu vânt de 30km/h, temperatura resimţită este de 0°C. Dacă temperatura aerului este 0°C şi viteza vântului 30Km/h, temperatura resimţită va fi - 6°C. Materialul este rezistent la vânt.

Membrană microporoasă

Membrana este un strat din poliuretan, situat între materialul interior şi cel exterior al jachetei softshell. Asigură protecție împotriva vântului și confort termic. În plus, membrana este respirantă: evacuează transpirația produsă în timpul efortului (grație porilor microscopici). Acest lucru evită formarea condensului.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Decathlon este prima întreprindere din Franța care a introdus notarea privind mediul înconjurător. Această notare a fost lucrată de Agenția de Protecție a Mediului și de Utilizare a Energiei, precum și se alte întreprinderi franțuzești. Aceasta permite evaluarea impactului asupra mediului înconjurător al produselor, datorită unui barem începând de la A la E, A fiind cea mai bună notă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 40° - program normal
A se spăla automat la max 40° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat și curat.
Restricții de utilizare: A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

Angajamentele noastre

Aprobat de Teste efectuate de utilizatori la poalele masivului Mont Blanc și de către laboratoarele de Cercetare și Dezvoltare, care se ocupă cu selecționarea celor mai bune materiale.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă masivul Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri