Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici

O întrebare ?

Dat fiind contextul actual excepțional, pot exista întârzieri la procesarea și livrarea comenzilor.

Protejarea colegilor care se ocupă de pregătirea comenzilor în deplină siguranță reprezintă o prioritate în acest moment, astfel că apelăm la înțelegerea dumneavoastră privind prelungirea termenului de livrare față de cel comunicat inițial.
Dragi sportivi,

Dat fiind contextul actual, toate magazinele Decathlon din țară sunt închise, începând cu data de 23 martie 2020, până la depășirea situației critice.

Magazinul online decathlon.ro rămâne deschis. Puteți comanda în continuare produsele preferate și le veți primi acasă, în siguranță. Ne dorim să facem în continuare sportul accesibil și să fim alături de voi pentru a face #sportacasă.

Găsiți aici răspunsurile la întrebările pe care le puteți avea în această perioadă.

Decathlon rămâne partenerul vostru sportiv: găsiți pe site-ul nostru recomandări pentru antrenamente și exerciții pentru a face #sportacasă.

Aplicația Decathlon Coach vă va ajuta să descoperiți noi tipuri de exerciții și programe de sport adaptate.

Le mulțumim tuturor colegilor noștri din departamentul comercial, logistică, relații clienți, ce continua misiunea Decathlon de a face sportul accesibil cât mai multor oameni. Suntem în continuare alături de tine și ne dorim să răspundem întrebărilor pe care le poți avea în această perioadă. Îți mulțumim că alegi să faci #sportacasă, #sportînsiguranță!

Gasiti mai jos raspunsurile la intrebarile pe care le puteti avea in aceasta perioada: