Inovații

La Decathlon, inovația reprezintă inima proiectului nostru. Această strategie vizează două obiective principale:


1.Inovare inteligentă, deoarece ne dorim să facilităm practica sportivilor noștrii.Am plasat utilizatorul în centrul ariei noastre de interes și ne concentrăm asupra inovației în utilizare. Aceasta presupune analizarea nevoilor sportivilor în timpul antrenamentelor sau în centrele Decathlon de Cercetare și Dezvoltare, urmând ca asistenții de vânzări, managerii de produs, designerii și inginerii din echipă să dezvolte produsele în baza informațiilor cumulate. Scopul este facilitarea practicii utilizatorului, adăugând un plus de confort și siguranță în același timp.


2.Ne dorim să inovăm un spectru cât mai extins de produse, aparținând tuturor categoriilor și să nu ne limităm la cele mai apreciate sau tehnice din gamă. Obiectivul nostru este ca inovațiile să devină accesibile cât mai multor clienți și utilizatori, reducând constant prețurile produselor.

Inovațiile noastre

Masca Easybreath

Masca Easybreath vă permite să vedeți și să respirați sub apă. Spuneți „La revedere!” senzației de sufocare, riscului de aburire sau infiltrării apei la contactul cu valurile.

Cort Fresh&Black

Cortul Fresh&Black este soluția ideală pentru ieșirile în aer liber din timpul sezonului cald. Materialul inovativ din care este confecționat ajută la menținerea unei temperaturi optime și a unui nivel redus de lumininozitate în interior, prin reflectarea razelor Soarelui.

Cort 2 Seconds

Cortul 2 Secunde este un exemplu foarte sugestiv. Acesta împlinește dorințele adepților drumeției printr-un sistem de montare simplu, rapid și intuitiv. Având ca scop o instalare aproape instantanee, echipa de concepere Quechua a revoluționat astfel practica sporturilor montane.

Saltea gonflabilă AIR SECONDS 80

Salteaua se adaptează formei corpului, pentru un confort postural (confortul resimțit în timp ce stați pe saltea) optim, definit de centrul nostru de Cercetare și Dezvoltare.

Coș de baschet The Hoop

Ușor de transportat, coșul se montează și demontează în mai puțin de 2 minute.

Lanternă alergare Run Light 250 Kalenji

Run Light asigură iluminare optimă pe o rază de 20m, asigurând vizibilitate bună pentru alergător şi permiţând evitarea obstacolelor !

Minge Baschet Tarmak 500

Pentru un plus în ceea ce privește stabilitatea, mingea prezintă secțiuni din cauciuc, cu aspect de anvelopă. Aderența este asigurată prin canalele mari (1,5mm în părțile laterale și 4,3mm în zona centrală) și a volumului mare al învelișului exterior.

Sistem inovator de frânare Stop Easy

Frâne inovatoare Stop Easy, special concepute pentru copii (cu 30% mai puţin efort la frânare în comparaţie cu levierele clasice). Frâne tambur în spate şi frâne pe ”V” în faţă.

Ochelari înot B-Fast Nabaiji

Aveți nevoie de o pereche de ochelari de înot, perfect adaptați fizionomiei, complet etanși, ce asigură libertate de mișcare în timpul activităților în apă ? Ochelarii B-FAST dispun de un sistem simplu și precis de reglare a punții nazale. Sistemul permite reglarea precisă a spațiului dintre 2 lentile, cu ajutorul unei șurubelnițe (se vinde cu ochelarii) sau a unui element integrat la spate.