DESCOPERĂ NOUL PROGRAM BUSINESS 2 BUSINESS
Referință : 8489400
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE GIMNASTICĂ BEBELUȘI

Încălţăminte baby gym Ultralight Roz Copii DOMYOS

DOMYOS
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 29,90LEI -27%

de la

21,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 13/08/2019 La

* Reduceri de la 15/07/2020 la 31/08/2020 în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 13/08/2019 în limita stocului disponibil
29,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 29,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru a sprijini dezvoltarea psihomotorie a copilului, în timpul antrenamentului de baby gym. Ideală pentru copii! Uşor de încălţat și practici. Nu alunecă!

Avantaje

Flexibilitate Talpă şi faţă flexibile.
Aderență Talpa antiderapantă și elementele întărite asigură aderență bună.
Utilizare Închidere cu benzi autoaderente, reper picior stâng/ drept:

Informații tehnice

Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:

Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.

Beneficiile fizice și intelectuale:

Care sunt beneficiile fizice?
Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie). Favorizarea creșterii. Reducerea riscului de obezitate. Care sunt beneficiile intelectuale?
Învață să aibă încredere în sine. Favorizează integrarea într-un grup. Contribuie la starea de bine a copilului.

Sfaturi de utilizare

Se poartă în spații interioare (pe sol uscat și neted). Purtate fără șosete, asigură contact optim cu solul. Facilitează echilibrul.

Caracteristicile picioarelor copiilor:

Mersul desculț este cel mai bun pentru copil. Acest lucru permite învățarea și recunoașterea senzațiilor tactile. Nervii situați sub picior ajută la determinarea locului în care greutatea corpului trebuie repartizată pentru echilibru bun. Lejeră și flexibilă. Ajută la dezvoltarea piciorului copilului și protejează de frig și suprafețe rigide. Produsele sunt adaptate la conformația celor mici.

Practicare

Ce este baby gym? Activități distractive, realizate cu materiale adaptate, într-un cadru monitorizat. Trasee de diferite mărimi adaptate celor mici (grinzi, mers, planuri înclinate, paralele, tunele, cilindri) ce le permite căţărarea, alunecarea, săriturile şi mersul în echilibru.

Beneficii

Care sunt beneficiile antrenamentului de baby gym? Baby gym favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.

Ținută

Care este cel mai bun echipament pentru baby gym? Ținută confortabilă şi uşoară, adaptată sezonului: tricou şi şort sau pantalon flexibil din tricot și o jachetă sau trening pentru încălzire. Pentru a evita alunecarea, optați pentru încălțăminte Domyos.

Alegerea corectă a mărimii:

Cum să alegi măsura potrivită? Mărimea potrivită este esențială, iar o mărime mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) nu este potrivită. Mărimea potrivită este esențială, iar o mărime mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) nu este potrivită. O mărime mai mică poate răni gleznele sau vârfurile degetelor celor mici, iar o mărime mai mare riscă deformarea mersului și poate provoca bătături.
Un copil între 1 și 2 ani, schimbă încălțămintea la 3 - 4 luni. A se verifica frecvent mărimea.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
10.00% Poliuretan, 90.00% Poliester
Talpă din
100.00% Termosplatic polietilenă (TPE)
Interior din
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A nu se usca la uscător.
Recomandări de stocare Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat și respirant, ferit de umiditate și de lumină.
Restricții de utilizare: Încălțăminte pentru utilizare în interior.

Angajamentele noastre

Testare produs Încălțămintea Ultralight Domyos a fost testată prin purtare de către copii mici, practicanți de gimnastică pentru copii. Toată încălțămintea Domyos a fost supusă unor teste tehnice în laborator (pentru testarea aderenței). De asemenea, respectă normele Decathlon cu privire la toxicologie.Materialele produselor noastre s-au dovedit a fi rezistente.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri