DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8402715
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE TRAIL RUNNING FEMEI

Încălțăminte alergare Ultra Trail MT2 Albastru/Roz Damă EVADICT

EVADICT
4.7/5
Decathlon
până la 299,99LEI -%

de la

299,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
299,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 299,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru ultra trail pe poteci stâncoase, la munte (distanțe de până la 170 km). Aveți nevoie de încălțăminte pentru cursele de trail, la munte? Mai ușoară și mai flexibilă, încălțămintea MT2 este ideală pentru cursele pe terenuri accindentate, pe orice tip de vreme.

Avantaje

Aderență Crampoane de 5 mm.
Amortizare Amortizare la călcâi datorită conceptului K-Ring și tălpii din spumă Kalensole.
Stabilitate Suprafață mare de susținere.
Aderență Cauciuc ales pentru a asigura o bună aderență.
Confort Asigură confort până la 170 km. Respirantă și cu dublură interioară.
Adaptare la conformație Potrivită oricărui fuleu, datorită conceptului K-only.

Informații tehnice

Încălțăminte confortabilă

Am conceput această încălțăminte pentru a fi utilizată pe orice distanță:încălțăminte pe care o puteți folosi de la primii kilometri și până la ultra-trailuri. Fiabilă, sigură și stabilă, pentru orice distanță și pentru orice tip de sol, încălțămintea MT2 este ideală pentru trseele montane, cele mai stâncoase și accidentate.

Aderență optimă

Datorită sfaturilor dumneavoastră, talpa din cauciuc este prevăzută cu crampoane. Aceasta asigură o aderență foarte bună, chiar și pe pietre alunecoase.

K-Ring și kalensole: vă prezentăm o amortizare adaptată.

K-Ring este un concept exclusiv de amortizare, la nivelul călcâiului, sub formă de inel: golul din mijloc favorizează dispersia undelor de șoc. Kalensole este o spumă EVA utilizată pentru talpa intermediară. Compoziție exclusivă, ce îmbunătățește amortizarea cu 34%, raportul de energie cu + 25%, stabilitatea la temperaturi și rezistența în timp.Până la 75 kg.

Siguranță pe poteci stâncoase

Încălțămintea ideală pentru toate tipurile de vreme. Aceasta oferă protecție împotriva șocurilor peoduse de pietre, în vârf și în laterale.

Încălțăminte flexibilă

În comparație cu modelul precedent, încălțămintea MT2 este mai flexibilă: talpă prevăzută cu cavitîți din cauciuc, între crampoane. Mai flexibilă, aceasta asigură o cursă mai fluidă și un fuleu mai bun.

Încălțăminre ușoară

Încălțăminte mai dinamică pentru curse mai dinamice. Greutate redusă cu 30 g pentru fiecare picior, pentru mai mult confort. Încălțămintea cântărește 540 g pentru mărimea 39.

Încălțăminte adaptată fuleurilor dumneavoastră

K-Only este un concept ce aparține exclusiv mărcii Kalenji, care permite încălțămintei noastre să se potrivească tuturor tipurilor de fuleu, datorită spumei mai dense, situate sub primul os metatarsian.

Drop redus (8 mm).

Datorită părerilor dumneavoastră, am redus drop-ul încălțămintei, la 8 mm. Această înălțime este potrivită atât pentru cursele obișnuite, cât și pentru distanțele lungi.

Teste pe teren

Încălțămintea a fost tesatată în laborator, în scopul de a valida rezistența. Produsul a fost apoi testat în condiții reale de practică, la munte, de către practicanți de trail running de nivel avansat. Testele de flexibilitate au fost mul mai reușite, față de modelul precedent. Testele au permis validarea încălțămintei MT2, la fel de rezistentă și confortabilă pe orice tip de sol, dar mai flexibilă și mai ușoară, pentru o cursă dinamică.

Odată înodate, șireturile nu se mai desfac!

Nu există nimic mai enervant decât să fie nevoie să îți legi șireturile în timpul unei curse. Șireturile plate și flexibile rezistă cu un singur nod. Acestea pot fi depozitate în buzunarul special, pentru a nu incomoda în timpul alergării.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
45.00% Poliuretan, 55.00% Poliester
Talpă din
47.00% EVA, 53.00% Cauciuc
Interior din
85.00% Poliuretan, 15.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A nu se usca la uscător.
Recomandări de stocare Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

Angajamentele noastre

Testare produs Încălţămintea a fost testată pe terenuri diferite. Încălţămintea Trail MT oferă un nivel ridicat de confort şi protecţie. În plus, aceasta a fost supusă la multiple teste mecanice în laborator.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri