Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8552116
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE TRAIL RUNNING BĂRBAȚI

Încălțăminte alergare Ultra Trail Race Ultra Negru/Alb Bărbați EVADICT

EVADICT
4.2/5
Evaluarea utilizatorului1
Decathlon
până la 299,99LEI -%

de la

299,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
299,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 299,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru trail. Încălțămintea este potrivită pentru competițiile de lungă durată (până la 170km) pe trasee montane. Încălțămintea este ușoară și este prevăzută cu aderență și amortizare eficiente pentru terenuri cu denivelări.

Avantaje

Aderență Aderență excelentă datorită crampoanelor de 5 mm.
Amortizare Amortizare pe teren stâncos datorită spumei Kalensole.
Lejeritate Încălțăminte foarte ușoară: 590 g la mărimea 43.
Confort Asigură confort până la 170 km datorită materialului respirant și spumei groase.
Aderență Cauciucul performant asigură aderență optimă pe orice tip de sol.
Propulsare Propulsare dinamică și amortizare optimă datorită drop-ului de 8 mm.
Adaptare la conformație Potrivită oricărui fuleu, datorită conceptului K-only.

Informații tehnice

Încălțăminte pentru Ultra Trail

Încălțămintea Race ULTRA este concepută pentru competiții. Ideală pentru performarea pe trasee tehnice, montane și stâncoase. Asigură propulsie în timpul coborârii, datorită amortizării, aderenței puternice și susținerii eficiente.

Încălțăminte testată în competiții prestigioase

Pentru a garanta o încălțăminte ideală pentru ultra trail, produsul a fost testat pe o pantă ITRA mai mare de 700 (nivelul național). Rezultatul? Încălțămintea Race ULTRA a fost folosită deja în competiții prestigioase, precum Alesia trail, Festa Trail, Ultra Pas du Diable (câștigată de practicații care au testat prodususl nostru 120 km), Transkarukera sau celebra Diagonale des Fous. Deci, sunteți gata de o cursăde ultra trail?

Încălțăminte ușoară și confortabilă

Pentru a scoate un timp bun pe distațe de ultra trail, fiacre obiect vestimentar sau material trebuie să fie ușor. Datorită acestui fapt, încălțămintea Race ULTRA a fost concepută pentru a-ai asigura practicantului de ultra trail greutate redusă și dinamism în timpul competițiilor, ținând cont în același timp și de confort. Amortizarea încălțămintei vă permite să alergați o perioadă mai lungă, fără a simți durere la nivelul picioarelor.

Încălțăminte aderentă

Părerile practicanților care au testat produsul, sunt unanime: pe toate tipurile de suprafață întâlnită, încălțămintea Race ULTRA asigură o aderență puternică. Crampoanele distanțate împiedică noroiul să se acumuleze. Gata cu teama de a nu aluneca pe noroi! Cauciucul asigură aderență optimă pentru alergarea pe stânci netede, umede sau alunecoase.

Încălțăminte cu vârf mai larg

Pe distanțe lungi, pe trasee haotice sau la altitudine, picioarele au tendinșa de a se umfla. Pentru a continua să alergați în deplină libertate de mișcare, fără a comprima degetele de la picioare, vârful încălțămintei Race ULTRA este ușor lărgit. Sfatul echipei noastre de trail running, în privința picioarelor umflate, este: - Alternarea spălării picioarelor cu apă caldă și rece, pentru activarea circulației sângelui. - Masarea gambelor pentru accelerarea întoarcerii venoase.

Încălțăminte ce rezistă la competiția Diagonale des Fous

Thierry, șeful de produs și fostul campion al Franței la Trail, a purtat încălțămintea Race ULTRA ăn cursa Diagonale des Fous 2019, timp de 33 de ore.” Aceasta este o încălțăminte performantă și confortabilă. Am dus cursa la bun sfârșit, încălțat cu o singură pereche de încălțăminte, în timp ce mulți dintre concurenți și-au schimbat încălțămintea în timpul competiției.”

Încălțăminte adaptat oricărui tip de fuleu

K-Only este un concept ce aparține exclusiv mărcii Kalenji, care permite încălțămintei noastre să se potrivească tuturor tipurilor de fuleu, datorită spumei mai dense, situate sub primul os metatarsian.

Design agresiv

Design agresiv, evidențiat prin crampoanele vizibile pe laterale și la vârf. Volumul încălțămintei asigură cea mai bună susținere. Încălțămintea Race ULTRA asigură o propulsie dinamică pentru a vă permite să alergați mai repede. Ideală pentru traseele tehnice!

Odată legate șireturile, nimic nu vă mai incomodează!

Nu există nimic mai enervant decât să fie nevoie să îți legi șireturile în timpul unei curse. Încălțămintea Race ULTRA este prevăzută cu șireturi mai subțiri în partea din față, care se lărgesc în momentul încălțării. Șireturile se strâng mai ușor cu un singur nod, ce persistă.
Șireturile se pot depozita în buzunarul de pe limbă.

Greutate utilizator

Până la 85 kg.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Interior din
25.00% Poliester, 75.00% EVA
Exterior din
05.00% Poliuretan termoplastic, 35.00% Poliuretan, 60.00% Poliester
Talpă din
44.00% EVA, 56.00% Cauciuc
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A nu se usca la uscător.
Recomandări de spălare
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
Recomandări de stocare Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

Angajamentele noastre

Testare produs Încălțămintea Race ULTRA a fost testat în multiple competiții de trail, precum Alésia trail în Corsica, Festa Trail (76 km +3500m), Lofoten islands ultra trail în Norvegia, Ultra pas du diable (câștigată de practicații care au testat prodususl nostru 120 km) sau Transkarukera cu cei 140 km ai săi și +9500m în Guadeloupa (traseu foarte tehnic).
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri