Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8552178
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE TRAIL RUNNING BĂRBAȚI

Încălțăminte alergare Trail Running MT2 Negru/Alb Bărbați EVADICT

EVADICT
4.3/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 279,99LEI -%

de la

279,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
279,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 279,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru trail running, la munte sau pe poteci stâncoase (distanțe de până la 170 km). Aveți nevoie de încălțăminte pentru trail running la munte? Mai ușoară și mai flexibilă, încălțămintea MT2 este concepută pentru trail running pe orice vreme și terene accidentate.

Avantaje

Aderență Crampoane de 5 mm.
Amortizare Amortizare la călcâi datorită conceptului K-Ring și tălpii din spumă Kalensole.
Stabilitate Suprafață mare de susținere.
Aderență Cauciuc ales pentru a asigura o bună aderență.
Confort Confortabili până la 170 km, datorită materialului respirant și căptușelii.
Adaptare la conformație Potrivită oricărui fuleu, datorită conceptului K-only.

Informații tehnice

Încălțăminte confortabilă

Am conceput această încălțăminte pentru a fi utilizată pe orice distanță:încălțăminte pe care o puteți folosi de la primii kilometri și până la ultra-trailuri. Fiabilă, sigură și stabilă, pentru orice distanță și orice traseu, încălțămintea MT2 poate fi purtată pe traseele montane cele mai stâncoase și cele mai accidentate.

Aderență optimă

Datorită sfaturilor dumneavoastră, talpa din cauciuc este prevăzută cu crampoane. Aceasta asigură o aderență foarte bună, chiar și pe pietre alunecoase.

K-Ring și kalensole: vă prezentăm o amortizare adaptată.

K-Ring este un concept exclusiv de amortizare, la nivelul călcâiului, sub formă de inel: golul din mijloc favorizează dispersia undelor de șoc. Kalensole este o spumă EVA utilizată pentru talpa intermediară. Compoziție exclusivă, ce îmbunătățește amortizarea cu 34%, raportul de energie cu + 25%, stabilitatea la temperaturi și rezistența în timp.Pentru alergători de până la 90 kg.

Siguranță pe poteci stâncoase

Încălțămintea MT2 oferă siguranță pe orice vreme și pe orice tip de traseu. Protecție împotriva pietrelor în vârf și pe laterale.

Încălțăminte flexibilă

Datorită părerilor voastre, am făcut încălțămintea MT2 mai flexibilă: talpa este prezăzute cu zone despărțitoare din cauciuc, între crampoane. Mai flexibilă, aceasta asigură o cursă mai fluidă și un fuleu mai bun.

Încălțăminre ușoară

Încălțămintea MT2 este ușoară pentru a asigura dinsmism. Greutatea a fost scăzută cu 40 g pentru fiecare picior, pentru mai mult confort. Cântărește 620 g pentru mărimea 42.

Încălțăminte adaptată fuleurilor dumneavoastră

Conceptul K-Only, exclusiv Kalenji, este adaptat oricărui tip de fuleu, datorită spumei dense situate sub primul metatarsian.

Drop de 8 mm

Datorită părerilor dumneavoastră, am scăzut drop-ul încălțămintei cu 8 mm. Această înălțime este potrivită pentru cursele obișnuite de trail running, dar și pentru curse de Ultra trail.

Testare

Încălțămintea MT2 a fost testată în laborator pentru a-i valida rezistența. Apoi, a fost teastată în condiții reale de practică, la munte, de către echipa de concepere.
Încălțămintea a trecut și testele flexibilității. Rezultatul: încălțăminte rezistentă și confortabilă pe orice tip de traseu, dar mai flexibilă și mai ușoară pentru curse te trail running mai dinamice.

Odată legate șireturile, nimic nu vă mai incomodează!

Nu există nimic mai deranjant decât să fie nevoie să îți legi șireturile în timpul unei cursei. Șireturile plate și flexibile rămân perfect înodate. Acestea pot fi depozitate în buzunarul special, pentru a nu incomoda în timpul alergării.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
45.00% Poliuretan, 55.00% Poliester
Talpă din
47.00% EVA, 53.00% Cauciuc
Interior din
85.00% Poliuretan, 15.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A nu se usca la uscător.
Recomandări de stocare Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

Angajamentele noastre

Testare produs Încălţămintea a fost testată pe terenuri diferite. Încălţămintea Trail MT oferă un nivel ridicat de confort şi protecţie. În plus, aceasta a fost supusă la multiple teste mecanice în laborator.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri