EVADICT

Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați

49999 RON
Ref. : 8572253

Produs conceput pentru curse de trail running de până la 40 km. Asigură viteză și performanțe optime.

Încălțămintea RACE LIGHT a fost gândită pentru practicanții dornici de competiții de trail running. Încălțăminte ușoară și dinamică. Un avantaj pentru a ajunge în vârful clasamentului!

Culoare: Albastru turcoaz

  • 39 Produs indisponibil online momentan
  • 40 Produs indisponibil online momentan
  • 41 undefined
  • 42 undefined
  • 43 undefined
  • 44 undefined
  • 45 undefined
  • 46 Produs indisponibil online momentan
  • 47 Produs indisponibil online momentan
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Lejeritate

    Cu doar 240 g x 2 la mărimea 42, este cel mai ușor dintre modelele noastre.

    Propulsie

    Conceptul up'bar din Pebax® și dropul de 4 mm asigură propulsare.

    Tracțiune

    Aderență excelentă pe toate tipurile de teren datorită crampoanelor de 5 mm.

    Susținere picior

    Asigură ajustare precisă (recomandată pentru picioare subțiri).

    Rezistenţă

    Meshul Matryx® asigură rezistență, susținere și respirabilitate.

    Amortizare

    Talpa intermediară din EVA light asigură greutate redusă și amortizare.

    Imagini

    Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
    Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
    Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
    Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
    Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
    Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
    Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați

    Informații tehnice

    Încălțămintea RACE LIGHT: gândită pentru alergare rapidă

    Da, putem spune: Încălțămintea Race Light este ceea ce ne lipsea! Această încălțăminte nu este concepută pentru toți practicanții de trail. Aceasta se adresează practicanților cu nevoi specifice, adesea uitate, deoarece aceștia nu reprezintă majoritatea practicanților de trail running. Încălțăminte ideală pentru cei pentru care nu există decât un singur loc pe podium! Acestea fiind spuse, nimic nu ne mai poate opri: Modelul Race Light este conceput pentru practicanții cu fuleu rapid.

    MATRYX®: material de calitate și care asigură performanță

    Materialul textil Matryx® este produs în regiunea Rhône-Alpes, este certificat și recunoscut în lumea de trail running. Foarte rezistent, ușor și respirant, este vorba de poliester de înaltă rezistență, acoperit cu poliuretan (respirant și rezistent la deșirare, abraziune). La acest material am ales să adăugăm un fir de aramidă pentru mai multă susținere.
    Pe scurt, suntem mândri să îți prezentăm această frumoasă colaborare!

    Rolul conceptului Up Bar®

    Ai observat profilul încălțămintei Race Light cu margini ieșite în relief care se regăsesc de-a lungul tălpii? Este vorba despre conceptul Up Bar®, o tehnologie împrumutată de la Kiprun (alergare pe asfalt), o talpă concepută cu ajutorul medicilor ortopezi.
    Obiectivul? Optimizarea dinamismului fuleului și propulsarea încălțămintei, prin rigidizarea celor două zone de spijin, fără a incomoda mișcarea piciorului.

    Încălțămintea RACE LIGHT asigură performanță

    Încălțămintea Race light este concepută pentru competiții (de 0 - 40 km sau curse de până la 3 ore) și/sau pentru antrenamente rapide. După încălțare, încălțămintea Race Light rămâne fixată în picior. În acest fel, rămâi concentrat doar pe alergare și obiectivele tale! Încălțăminte pentru practicanți de trail rapid cu picioare mici.

    Insula RÉUNION: locul în care s-au realizat testele în condiții de practică

    Am testat încălțămintea Race Light în insula Réunion. Selecția practicanțilorcare să testeze produsul a fost realizată în funcție de cota ITRA. Aceștia nu trebuiau să se afle mai jos de cota 700: adevărați competitori, gata de acțiune! "În special, i-am rugat să alerge la viteză maximă pe o distanță de 2,5 km și să repete acest traseu de mai multe ori!", ne spune Thierry BREUIL, fost practicand de trail running la nivel avansat și șef de produs.

    Buzunar pentru șireturi

    În ceea ce privește șireturile, am lucrat mult timp la un sistem îmbunătățit de depozitare a a acestora. Depozitarea șireturilor într-un buzunar reduce riscul ca acestea să se dezlege sau să se agațe de crengi și vegetația de pe traseu. Particularitatea acestui buzunar extensibil și rezistent? Deschizătura acestuia nu este în partea de sus, ci în partea de jos, în zona din față a încălțămintei. În acest fel, șireturile sunt mai bine repartizate în buzunar.

    Încălțăminte cu multiple calități!

    Încălțămintea Race Light este ușoară și dinamică. Este foarte ușoară, cântărește doar 240 g x2 la mărimea 42. Conceptul UP'BAR și dropul jos de 4 mm asigură dinamism. Trebuie să menționăm că cu cât dropul este mai apropiat de 0, cu atât mai mult acesta permite alergarea cu un fuleu natural, adică pe vârf sau în zona mediană a piciorului. Pe scurt, încălțămintea Race Light este ideală pentru competiții pe orice tip de teren.

    Garanție

    2 ani

    Greutate

    0.225 kg

    Video

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Interior din 75% Acetat de etilen vinil, 25% Poliester Exterior din 60% Poliester, 35% Poliuretan, 5% Poliuretan termoplastic Talpă din 56% Cauciuc sintetic, 44% Acetat de etilen vinil

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se spăla manual. A nu se spăla la mașină.Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

    Restricții de utilizare

    Potrivită pentru competiții și sesiuni rapide de trail running.

    TESTE

    De la prima noastră idee, până la prototipul final, a durat 18 luni pentru a concepe încălțămintea RACE LIGHT ideală. ”Acesta este un model de încălțăminte de care suntem mândri deoarece ne-am atins scopul: ne-am dorit să concepem un model ideal pentru trail running rapid, practicat la nivel de competiții. Pentru mine aceasta este prevăzută cu numeroase calități destinate competițiilor.” explică Matthieu, inginer de produs. Testerii? Nu se mai pot separa!

    Aprobat de

    Încălțămintea RACE LIGHT este validată de către practicantele care au testat voluntar produsul pe insula Réunion (Tiphanie, Alexandra, Aline, Patrice, Jean-Paul, Yoann).
    Dar și altor persoane care au testat produsul, precum Delphine, Claire, Florian, Xavier, Léopold, Jeremy, Samuel, Francis, John, și Alban care nu a ezitat să participe la un Swimrun și să termine pe locul al doilea. Le mulțumim tuturor!

    Recomandări de întreținere

    A se spăla manual

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți