QUECHUA

Încălțăminte Drumeție în natură NH500 Fresh Gri-Albastru Bărbați

22999 RON
Ref. : 8554581

Produs conceput pentru drumeție în natură, pe vreme caldă, practicare consecventă.

Motivația noastră? Să creăm un produs confortabil, care să asigure protecție și aderență în timpul drumeției. Ideală pentru drumețiile în natură pe timp de vară.

Culoare: Bej lăptos / Gri carbon / Ocru

  • 39 Produs indisponibil online momentan
  • 40 undefined
  • 41 undefined
  • 42 undefined
  • 43 undefined
  • 44 undefined
  • 45 undefined
  • 46 undefined
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Amortizare

    Talpă intermediară din spumă EVA. Grosimea tălpii protejează de pietre.

    Respirabilitate

    Față din mesh respirant.

    Aderență

    Material & design ce favorizează aderență optimă pe trasee naturale.

    Confort

    Forma feței asigură libertate de mișcare. Branț: 5mm.

    Protecție anti-șoc

    Element de protecție pietre Seamless.

    Lejeritate

    Cântărește 330 g x 2 la mărimea 43.

    Informații tehnice

    Talpă aderentă pe trasee naturale.

    Designul tălpii a fost supus la numeroase teste în laboratoarele noastre. Cauciucul special folosit asigură aderență și stabilitate. Am încercat să obținem cea mai bună variantă în ceea ce privește talpa, din punctul de vedere al aderenței, care trebuie să fie adaptată atât pentru teren tip drum forestier, cât și pentru cel de tip mineral, asemănător celui de pe malul mării.

    Acest model este special conceput pentru drumeție în natură.

    Încălțăminte concepută pentru drumeție în naturăEfectuăm teste pentru a alege cel mai bun model de talpă, adaptat atât drumului forestier, cât și malului mării. Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

    Testată, pentru a-i valida rezistența.

    Testele de laborator verifică următoarele aspecte : orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

    Alege corect mărimea încălțămintei de drumeție

    Probați încălțămintea de drumeție, folosind șosete speciale de drumeție. Încercați mai multe modele, chiar mai multe mărimi dacă este nevoie. Verificați dacă vă deranjează la:
    - baza călcâiului; - vârful piciorului la coborâre. Evitați punctele de compresie la încercare. Nu ezitaţi să mergeţi prin magazin. În timpul primelor drumeții, încălțămintea se va adapta la forma piciorului.

    De aceea, este important să alegeți mărimea potrivită pentru încălțămintea de drumeție.

    În timpul drumeției, din diverse cauze, vă pot apărea bășici: din cauza frecării, din cauza cutelor formate de șosete, din cauza unei mărimi nepotrivite. Astfel, din acest motiv trebuie să alegeți mărimea potrivită, iar șosetele să fie adaptate încălțămintei.

    Alege corect mărimea șosetelor de drumeție

    Transpirația trebuie evacuată eficient. Transpiraţia este deseori inevitabilă.Dacă încălțămintea este respirantă, va permite evacuarea transpirației: de aceea, trebuie să alegeți șosete ușoare și respirante. Dacă încălțămintea este impermeabilăaveți nevoie de șosete care să absoarbă transpirația.

    Șosete recomandate

    Vă recomandăm șosete din poliamidă, fără bumbac. Poliamida este recunoscută pentru capacitățile sale de evacuare a transpirației. Fața din mesh permite evacuarea transpirației. Recomadăm șosetele Newfeel WS500 Fresh.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Exterior din 60% Poliester, 30% Poliuretan, 10% Poliuretan termoplastic Talpă din 50% Cauciuc sintetic, 50% Acetat de etilen vinil Interior din 100% Poliester

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină. A nu se lăsa lângă o sursă de căldură.

    Restricții de utilizare

    Nerecomandată pentru alergare sau cu diferențe mari de nivel

    TESTE

    Produsele noastre sunt concepute la sediul Quechua, aflat la poalele masivului Mont Blanc. Le testăm pe teren, pe cât mai multe tipuri de teren, în diverse condiții meteo, pentru a ne asigura că sunt confortabile și rezistente. . Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, am mers în pădurea Fontainebleau, în Bretania. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

    Aprobat de

    Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție. Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla manual

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri