INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8614347
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
INCALTAMINTE HOCHEI PE IARBA

Încălțăminte Hochei pe iarbă LGHT550 Negru-Portocaliu Adulți DITA

DITA
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 23/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 25/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 25/05/2021 Gratuit
Produs conceput pentru hochei pe iarbă, practicat la intensitate medie. Ideal pentru nivel mediu, dar și pentru nivel începător. Încălțăminte de hochei pe iarbă, ideală pentru practicanții de nivel mediu.

Avantaje

Aderență Crampoane în formă de romb, în partea centrală a vârfului și în spate.
Lejeritate 700 g pentru mărimea 43.
Propulsare Fără materiale ce favorizează dinamismul.
Susținere PU rigid în zona mediană a piciorului. Inserție din PU pe față.
Confort Branț termoformat, cu spumă la călcâi.
Protecție anti-șoc Talpă ce protejează degetele.
Amortizare Pad din gel, la călcâi.

Informații tehnice

Descriere detaliată a produsului (1)

Talpă: din cauciuc turnat cu crampoane late și înalte, în formă de romb, în partea centrală a vârfului și în spate, pentru a asigura aderență. Placă din PU rigidă, la nivelul zonei mediene a piciorului, pentru stabilitate. Talpa ajunge până la nivelul degetelor. Talpă intermediară din Eva, cu inserții de gel la nivelul călcâiului, pentru amortizare.

Descriere detaliată a produsului (2)

Branţ: termoformat, cu spumă de 2 mm la călcâi, pentru confort.

Descriere detaliată a produsului (3)

Contrafort: din PU rigid, pentru stabilizarea zonei din spate a piciorului; Interior: din mesh. Faţă: inserție din PU în zona mediană și la călcâi, pentru stabilitate. Mesh în vârf pentru respirabilitate. Limba: din mesh 3D, pentru respirabilitate. Șireturi plate.

Greutate

700 g pentru mărimea 43.

Cum aleg mărimea corectă? (1)

Înainte de toate, încălţămintea trebuie să se potrivească piciorului. Aşadar, evitaţi punctele de presiune. Piciorul nu trebuie să se mişte în interior. Este important, mai ales când suprafaţa de joc este un gazon sintetic. Anumite modele sunt adaptate în mod special pentru femei. Acestea sunt concepute pentru o statură mai puțin robustă și pentru o conformație a piciorului mai puțin voluminoasă.

Cum aleg mărimea corectă? (2)

Anumite femei poată o mărime mică la picior și au tendința de a-și alege încălțăminte de la copii. Dar această încălțăminte nu este adaptată staturii femeii adult.

Cum aleg mărimea corectă? (3)

Cum ştim dacă încălţămintea este potrivită? Purtați o pereche de jambiere de hochei. Puneţi piciorul pe sol. Punând presiune vertical, încercaţi să mişcaţi piciorul în încălţăminte. Piciorul nu trebuie să se miște în încălțăminte.

De ce ai nevoie de încălțăminte specifică pentru hochei?

Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă două caracteristici: întărituri, mai ales în vârf, pentru a proteja de impactul cu mingea, şi o talpă adaptată suprafeţei de joc, pentru aderenţă.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (1)

Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă câteva caracteristici specifice: talpa de uzură (partea care este în contact cu solul) este în general din cauciuc şi prezintă crampoane pe suprafaţă, de diferite forme și poziționate în locuri diferite. Aceasta este dură față de încălțămintea de trail running. Ea este adaptată pentru teren sintetic, nisip sau noroi. Ea asigură aderență pe teren, lucru foarte important în hocheiul pe gazon.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (2)

Talpa poate ajunge până în zona din față a încălțămintei, pentru a proteja degetele la impact. Talpa intermediară (situată deasupra tălpii de uzură) este în general din EVA (Etil Vinil Acetat). Ea asigură amortizare în momentul impactului cu terenul relativ dur de hochei pe iarbă.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (3)

Talpa urcă până la același nivel și pe interior pentru a stabiliza piciorul în timpul schimbărilor de direcție.
Material din PU și mesh pe laterale și în zona mediană internă și externă a părții superioare a încălțămintei, pentru a asigura susținerea piciorului pe terenul de hochei.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (4)

Întărituri din PU pentru a asigura protecție împotriva impactului. Acestea sunt considerate și elemente de design (locul unde apare logo-ul mărcii).
Contrafortul, zona din spate a părții superioare a încălțămintei, este concepută, în general, din PU flexibil, întărit pe interior de o placă din PU rigid, care stabilizează călcâiul și protejează tendonul lui ahile.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (5)

Limba este concepută din spumă și mesh, asigurând protecția piciorului împotriva infiltrării apei sau a altor tipuri de particule.

Recomandări

Hocheiul este o plăcere. Dar siguranța nu trebuie neglijată! Utilizaţi protecție pentru dinţi, protecţii-tibie şi mînuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Purtați cască și mânuși specifice în timpul meciurilor și a antrenamentelor de hochei pe iarbă.

Concepere

Fondată în 1891, de M. Allah Dita, în Pakistan. La începuturile sportului, marca Dita a fost la originea multor inovații care au modelat hocheiul de astăzi. Dita concepe produse care favorizează un joc creativ și performant. Respectiv, acel tip de joc practicat de Seve van Ass, Florent van Aubel și Martin Hâner!

Informaţii

Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se curăța cu o bucată de material umed. A se usca în aer liber. Nu lăsaţi încălţămintea în geantă. A se depozita într-un loc uscat.
Restricții de utilizare: Nu este potrivit pentru un alt sport sau altă activitate.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri