KIPRUN

Încălțăminte alergare pe asfalt KS500 Negru-Roz Damă

30999 RON
39999 RON -22%
*De la ‪30.08.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8604877

Produs conceput pentru antrenamente de alergare și curse, până la maraton. Asigură amortizare, stabilitate și confort.

Ai nevoie de încălțăminte stabilă și care să asigure amortizare? Datorită spumei Kalensole, încălțămintea asigură amortizare și stabilitate optimă pentru alergare.

Culoare: Negru / Roz fluorescent

  • 36 Produs indisponibil online momentan
  • 37 undefined
  • 38 Produs indisponibil online momentan
  • 39 Produs indisponibil online momentan
  • 40 undefined
  • 42 undefined
+ 309 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Amortizare

    Sistem K-Ring la călcâi și talpă Kalensole, pentru amortizare pe 1000 km.

    Stabilitate

    Mai multă stabilitate datorită conceptului ARKSTAB.

    Confort

    Spumă pe interior și limbă întărită pentru un confort optim.

    Aderență

    Aderență optimă pe teren umed, datorită texturii și structurii tălpii.

    Lejeritate

    Cântărește 478 g pentru mărimea 38.

    Adaptare la conformație

    Potrivită pentru fuleuri neutre.

    Reducerea frecărilor

    Tehnologie seamless (fără cusături) la vârf pentru a reduce frecarea.

    Propulsie

    Spumă Kalensole, pentru un plus de dinamism.

    Informații tehnice

    DROP 8 mm.

    8 mm diferență de înălțime a tălpii între vârf și călcâi.

    Importanța amortizării

    Talpă concepută special pentru a asigura confort și performanță. Am acordat o atenție specială tălpii, datorită a 2 concepte: K-ring: un inel situat la nivelul călcâiului, care îmbunătățește amortizarea în spate și permite dispersarea undelor de șoc, pentru o protejare eficientă a corpului (articulații, spate, genunchi).
    Kalensole: permite o îmbunătățire a amortizării cu 34%, mai dinamic cu +25% și o durabilitate de 1000 km în raport cu o spumă tradițională.

    Stabilitate

    Încălțăminte stabilă ce permite derularea piciorului și limitarea eforturilor de controlare a piciorului și a gleznei, înainte de relansare. Am mărit suprafața de sprijin a piciorului și am integrat ARKSTAB, o bucată de rășină din TPU în zona mediană a piciorului.

    Confortul încălțămintei KS500

    Pentru a alerga mai mult timp și în mod constant, confortul este un element esențial. Echipa noastră a îmbunătățit confortul acestui produs prin: - element nou de susținere în spatele încălțămintei, care asigură stabilitate câlcâiului și confort; - talpă preformată, din spumă poliuretan alveolară, pentru mai mult confort. - zona din față a fost îmbunătățită, pentru confort optim. - un material fără cusături, pentru a limita riscul de frecare.

    Aderență pe teren umed și în viraje

    Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a tălpii asigură încălțămintei KIPRUN KS500 o aderență optimă pe teren umed, chiar la viteză.

    Noutatea încălțămintei KIPRUN KS500?

    Datorită părerilor voastre, timp de 2 ani am dezvoltat complet talpa încălțămintei KS500 pentru a îmbunătăți confortul și pentru a păși ușor. De asemenea, am regândit și respirabilitatea feței încălțămintei KS500, datorită unei limbi mai respirante. De asemenea, structura cu semi-șosetă interioară asigură confort și susținere.

    O echipă de pasionați de alergare

    Încălțămintea Kiprun KS500 este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Echipa noastră de pasionați de alergare dezvoltă încălțămintea Kiprun, datorită unui grup de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Talpă din 54% Acetat de etilen vinil, 36% Cauciuc sintetic, 10% Poliuretan termoplastic Exterior din 85% Poliester, 10% Poliuretan termoplastic, 5% Poliuretan Interior din 100% Poliester

    TESTE

    Toată încălțămintea este testată în practică direct de către alergători exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.

    Aprobat de

    La Kiprun se găsesc alergători de orice nivel.
    În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în timpul a zeci de maratoane de 10 km.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla manual

    A nu se usca în mașina automată

    Opinii clienți