KOROK

Încălţăminte Hochei pe iarbă FH100 Turcoaz-Albastru Copii

12999 RON
14999 RON -13%
*De la ‪07.01.2023‬, în limita stocului disponibil
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8602400

Produs conceput pentru hochei pe iarbă, practicat la intensitate redusă (nivel începător).

Încălțăminte de hochei pe iarbă, ideală pentru începători.

Culoare: Verde opal / Albastru

  • 35 undefined
  • 37 undefined
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Aderență

    Crampoane conice din cauciuc dur.

    Protecție anti-șoc

    Talpa ajunge până la nivelul degetelor.

    Susținere picior

    Talpa intermediară din EVA ajunge până în zona mediană a piciorului.

    Lejeritate

    460 g pentru mărimea 38.

    Confort

    Branţ din spumă.

    Deschidere/ închidere ușoară

    Închidere cu şireturi.

    Propulsie

    Fără materiale ce favorizează dinamismul.

    Amortizare

    Talpă intermediară din EVA flexibilă.

    Informații tehnice

    Descriere detaliată a produsului (1)

    Talpă din cauciuc dur, cu crampoane conice pentru aderenţă. Talpă intermediară din EVA flexibilă, pentru amortizare. Talpa ajunge până la nivelul degetelor. Branţ: plat și din spumă.

    Descriere detaliată a produsului (2)

    Faţă: din PU, pentru protecţie împotriva apei, cu material din mesh în lateral, pe interior, pentru ventilare. Contrafort din PU rigid. Limbă din mesh 3D şi material din mesh în exterior, pentru confort şi ventilare. Căptuşeală din mesh 3D, pentru confort. Șireturi rotunde.

    Greutate

    460 g pentru mărimea 38.

    Cum aleg mărimea corectă? (2)

    Anumite femei poată o mărime mică la picior și au tendința de a-și alege încălțăminte de la copii. Dar această încălțăminte nu este adaptată staturii femeii adult.

    Cum aleg mărimea corectă? (3)

    Cum ştim dacă încălţămintea este potrivită? Purtați o pereche de jambiere de hochei. Puneţi piciorul pe sol. Punând presiune vertical, încercaţi să mişcaţi piciorul în încălţăminte. Piciorul nu trebuie să se miște în încălțăminte.

    De ce ai nevoie de încălțăminte specifică pentru hochei?

    Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă două caracteristici: întărituri, mai ales în vârf, pentru a proteja de impactul cu mingea, şi o talpă adaptată suprafeţei de joc, pentru aderenţă.

    Caracteristicile încălțămintei de hochei (1)

    Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă câteva caracteristici specifice: talpa de uzură (partea care este în contact cu solul) este în general din cauciuc şi prezintă crampoane pe suprafaţă, de diferite forme și poziționate în locuri diferite. Aceasta este dură față de încălțămintea de trail running. Ea este adaptată pentru teren sintetic, nisip sau noroi. Ea asigură aderență pe teren, lucru foarte important în hocheiul pe gazon.

    Caracteristicile încălțămintei de hochei (2)

    Talpa poate ajunge până în zona din față a încălțămintei, pentru a proteja degetele la impact. Talpa intermediară (situată deasupra tălpii de uzură) este în general din EVA (Etil Vinil Acetat). Ea asigură amortizare în momentul impactului cu terenul relativ dur de hochei pe iarbă.

    Caracteristicile încălțămintei de hochei (3)

    Talpa urcă până la același nivel și pe interior pentru a stabiliza piciorul în timpul schimbărilor de direcție.
    Material din PU și mesh pe laterale și în zona mediană internă și externă a părții superioare a încălțămintei, pentru a asigura susținerea piciorului pe terenul de hochei.

    Caracteristicile încălțămintei de hochei (4)

    Întărituri din PU pentru a asigura protecție împotriva impactului. Acestea sunt considerate și elemente de design (locul unde apare logo-ul mărcii).
    Contrafortul, zona din spate a părții superioare a încălțămintei, este concepută, în general, din PU flexibil, întărit pe interior de o placă din PU rigid, care stabilizează călcâiul și protejează tendonul lui ahile.

    Caracteristicile încălțămintei de hochei (5)

    Limba este concepută din spumă și mesh, asigurând protecția piciorului împotriva infiltrării apei sau a altor tipuri de particule.

    Recomandări

    Hocheiul este o plăcere. Dar siguranța nu trebuie neglijată! Utilizaţi protecție pentru dinţi, protecţii-tibie şi mînuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Purtați cască și mânuși specifice în timpul meciurilor și a antrenamentelor de hochei pe iarbă.

    Concepere

    Acest produs a fost conceput de către echipa noastră pasionată de hochei (şefi de produs, designeri, ingineri, modelişti, stilişti, tehnicieni) şi de către specialişti de procese pentru protecţie, ai Decathlon.

    Informaţii

    Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Exterior din 60% Poliuretan, 40% Poliester Interior din 100% Poliester Talpă din 60% Cauciuc sintetic, 40% Acetat de etilen vinil

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se curăța cu o bucată de material umed. A se usca în aer liber. Nu lăsaţi încălţămintea în geantă. A se depozita într-un loc uscat.

    Restricții de utilizare

    Nu este potrivit pentru un alt sport sau altă activitate.

    Opinii clienți