INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493604
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Încălțăminte impermeabilă cu șiret Drumeție CROSSROCK Mărimi 35-38 Verde Copii QUECHUA

QUECHUA
4.5/5
4.5/5

Culoare : Albastru petrol închis / Gri carbon

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 03/10/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 04/10/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 04/10/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru drumeție la munte, pe vreme însorită, pe orice tip de teren. Încălțămintea Crossrock rezistă la toate activitățile copilului. Acesta poate merge în drumeție la munte, în deplin confort.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană impermeabilă, testată în condiții reale de utilizare și în laborator.
Aderență Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.
Durabilitate Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.
Amortizare Talpă intermediară EVA, integral.
Lejeritate 562 g pentru mărimea 36.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

Test de impermeabilitate

Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un picior mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model, durata testului este echivalentul a 8 km parcurși în condițiile menționate.

Prelungirea impermeabilităţii

Impermeabilitatea este pusă la îndoială atunci când apa pătrunde în încălțăminte prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Ce mărime să aleg?

Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare.Recomandări: unghiile trebuie să fie tăiate scurt și, înainte de fiecare coborâre, trebuie să verificați ca șireturile să fie suficient de bine strânse încât să împiedice alunecarea în față a piciorului.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercaţi mai multe perechi şi mai multe modele. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Faceți câțiva pași în magazin pentru a verifica dacă ați ales încălțămintea potrivită. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului.

Talpă interioară detașabilă

Branțuri detașabile, pentru o uscare rapidă. Pot fi înlocuite, de asemenea, cu branțuri ortopedice.

Demersul nostru pentru protecția mediului

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

Nu aruncăm, reparăm!

Încălțăminte ideală pentru drumeţii la munte.
Pe măsură ce progresezi în activitatea ta sportivă, anumite piese se pot deteriora. Pentru a facilita repararea încălțămintei noastre, vindem șireturi (cod de referință: 8341958) în magazinele noastre sau pe decathlon.ro. Demersul de protejare a mediului de la Quechua implică, de asemenea, ca aceste piese să fie accesibile. Nu aruncăm, reparăm!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
50% Poliuretan, 50% Poliester
Talpă din
30% EVA, 70% Cauciuc Butadien
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se curăța cu o lavetă umedă. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a răspunde exigențelor voastre, produsele Quechua sunt testate în condiții reale de practică de drumeție la munte.
Inginerul de teren și un grup de copii testează produsele pe tot parcursul dezvoltării, până la comercializare.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri