INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8595833
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE GIMNASTICĂ BEBELUȘI

Încălțăminte 550 I MOVE Baby Gymnegru DOMYOS

DOMYOS
4.8/5
4.8/5

Culoare : NEGRU / GALBEN DESCHIS

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru baby gym, de la mărimea 25-30. Pentru copii mai mici, există modelul I LEARN cu mărimile 20-24. Încălțăminte ușoară, adaptată pentru cei mici: susține piciorul și asigură flexibilitate maximă. Branțul detașabil vă ajută să alegeți mărimea.

Avantaje

Respectă ritmul natural de dezvoltare al copilului Respectă mișcarea și dezvoltarea naturală a picioarelor.
Respirabilitate Material ce asigură respirabilitate.
Flexibilitate Talpă exterioară flexibilă, datorită crestăturilor pentru flexiune.
Susținere Întăritură la nivelul călcâiului pentru a susține partea din spate a piciorului.
Utilizare ușoară Recomandare: Îndepărtați branțul pentru a afla mărimea potrivită!
Aderență Talpă antiderapantă, ce nu lasă urme.

Informații tehnice

Încălțăminte adaptată la picioarele copiilor de vârste mici:

Poziția piciorului este importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului între 1 și 6 ani. Încălțămintea noastră răspunde la nevoile copiilor în creștere.

Ce încălțăminte să aleg pentru copilul meu?

Între 1 și 2 ani (mărime 20- 24): poziție verticală și învățarea mersului. Picioarele sunt rotunde și grăsuțe: încălțămintea noastră, I LEARN, este ideală pentru o dezvoltare normală a piciorului. Între 3 și 6 ani (mărime 25- 30): îmbunătățirea mersului, a alergatului și a săriturilor. Mușchii picioarelor se dezvoltă, bolta plantară începe să se formeze: încălțămintea noastră I MOVE este flexibilă și asigură susținere.

Caracteristicile picioarelor la copii de 3-6 ani

Pentru copiii de 3-6 ani, care aleargă și sar, este recomandată încălțămintea care protejează piciorul și asigură libertate de mișcare; Încălțămintea Domyos I MOVE asigură mai mult de atât, un plus de susținere în partea din spate a piciorului. La această vârstă, copii se dezvoltă (cresc în înălțime, iau în greutate), activitatea fizică se intensifică (crește ca durată și ca intensitate). Așadar, are nevoie de mai multă susținere și protecție.

Alegerea mărimii

Mărime ușor de ales: scoateți branțul interior din încălțăminte și așezați-l pe sol. Așezați piciorul copilului deasupra acestuia, cu călcâiul pe linia din spate. Dacă degetele se află în zona hașurată din față, atunci aceasta este mărimea ideală! Între 1 și 3 ani se înregistrează un ritm foarte rapid de creștere a picioarelor, de aceea se recomandă verificarea frecventă a mărimii. Consultați site-ul nostru, la rubrica "ce mărime să aleg ?".

Detalii bolta plantară

De la naștere, copilul are picioarele plate. Din momentul în care învață să meargă, bolta plantară și mușchii picioarelor se formează treptat. Din acest motiv, nu este nevoie să integrați bolta plantară în încălțăminte în perioada de creștere a copilului (decât cu recomandarea medicului specialist).

Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:

Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.

Beneficiile fizice și intelectuale:

Care sunt beneficiile fizice?Dezvoltarea capacităților motrice și fizice Dezvoltarea forței și a flexibilității
Favorizează creșterea
Luptă contra obezității
Care sunt beneficiile intelectuale? Ajută la dezvoltarea încrederii în sine.
Favorizează integrarea într-un grup.
Contribuie la reușita școlară. Contribuie la eliminarea stresului și a anxietății.

Practicare

Ce este baby gym?
Accesibil copiilor începând cu vârsta de un an până la 6 ani, această practică ludică este concepută pentru a-i solicita în cadrul unui parcurs construit cu un material adaptat. Baby gym dezvoltă capacitățile motrice ale copiilor prin diverse exerciții și mișcări.
Reprezintă începutul activității sportive a copilului.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
100% Cauciuc
Exterior din
40% Poliuretan, 60% Poliester
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de stocare Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat și respirant, ferit de umiditate și de lumină.

Angajamentele noastre

Aprobat de Validată de un podolog. Colaborarea cu un podolog ne-a permis să înțelegem mai bine influența pe care încălțămintea o are asupra piciorului copilului, încă de la vârste fragede.
Testare produs Produsele Domyos sunt testate în laborator, pentru a verifica aderența și rezistența. De asemenea, respectă normele Decathlon cu privire la toxicologie.
Toată încălțămintea Domyos a fost testată în utilizare de copii care practică baby gym.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri